RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Gde u bg-u da kupim hughes 300 ?

<< < (2/3) > >>

leonardofibonacci:
Mislim da u Dexi-u nema mnogo, sto se tice RC-a, sve su to igracke, ali ima mnogo Revell-ove opreme. :mhm

powersasa:
U prevodu ne ginu mi prodavnice igracaka :)  ok, prezivecu :)
Ja sam mislio da sad imaju neke posebne rc radnje koji prodaju te srvarcice ... :jaki:

powersasa:
Covek obrisa post  ??? ??? ??? ???

Znam da ima rc radnja na sajmu, na ustanickoj... ne znam vise :)

powersasa:
Bio sam u mercatoru u turbo limavu, u dexicu u delta cytiu i nema hughes 300  :(

Sve neki stiropolski bzv

drjack:
Ima kod cigana  na buvljaku u Bubanj potoku svake subote prodaju  i taj veci helikopter a ponekad i ove male. Ali dobro pazi jer pola od toga je neispravno. Snabdevaju se kod Kineza u Pancevu (gde isto ima jedna prodavnica koja povremeno ima)
Ako uzimas taj veci , vodi racuna da ima samo 2 kanala tj komandu gasa koja ima 3 koraka  i komadu levo desno. Mora dobro da se utrimuje
tacnije da mu se polozaj baterije lepo namesti. Jos jedan je problem sto mu je domet radio komande 50m pa je vrlo tesko da ga odrzis u dometu a kad ispadne iz dometa pada ko kamen i sigurno se lomi. Na vetru je totalno neupravljiv.  Inace ciga ga reklamira da moze da nosi 600 g. tereta sto je cista glupost ko i sve sto prica.
Po meni je vise dobar kao ukras u sobi nego za letenje. Ti mali su druga prica ali ako ih kupis na pravom mestu. Ja sam moje dobavio iz Amerike i lete odlicno u sobi iako imaju samo dva kanala. Pune se iz daljinskog i mogu da lete desetak minuta. Bilo ih je i u Ruzveltovoj u onom novom trznom centru na spratu u prodavnici igracaka. (<--) (<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version