RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Sportski aerodrom 13. maj 11.04.09
SABURO:
Jos jedan lepo proveden dan, do duse sa dosta vetra, koji nas je u jednom momentu oterao u obliznju kafanu gde smo nastavili nase druzenje uz pivo...
Evo i slika sa letenja...
(yay)
Lazo:
Još malkice začina:
Nije bilo baš najidealnije vreme za prvi reglažni let novog Yak-55SP E, ali ja i Ivan nismo mogli da odolimo.
Zaključak: čudo od aviona.
Lazo:
Dule je iz svoje ergele isterao prelep Curtiss P-40 Warhawk. Svi smo uživali u avionu i letu. Samo je nedostajao neki Zero, pa da se razvije vazdušna borba.
Sve je bilo super, kad, poče ona scena sa Pola Njumena! Elem, ko će ga znati odakle se Duletu u glavi stvorila ideja da on sleće bolje od Kreme 1ee :sljus!?!? Pa krenu on da nam to demonstrira (<--)... i tako jedno 15-16 puta... 2a
Još je on na kraju mislio da je od svih prisutnih (i smorenih) dobio aplauz zbog lepog sletanja!?! Ama jok - nego zbog KONAČNOG sletanja (spava).
Mislim, šta reći?!?
kremic:
;D :)aplauz
Lepo Gogi kaze " ma kao rukom sleti, kao Dule Samsung"
Nema sta, mogu samo ovako prvak da "bidnem"u magnetarama, nemam ja ovde mnogo sta da trazim u ovim RC vodama.
Pozdrav
p.s. nebi meni pomoglo ni podmicivanje sudija!
magic:
Uzivo je bilo mnogo napetije! Povrh svega to je Duletu bio prvi let posle onog kobnog sa Funtanom. 2 sata je Dule pre ovog leta kao nesto cackao oko stanice, podesavao i stvarno mu ovo nije trebalo. No ja se nadam da mu je ovo SAV maler za ovu sezonu. Jos jednom :)aplauz i s'moje strane za smirenost i sletanje!
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version