RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
RC letenje Mala Ivanča 25.04.2009.
GILE:
Krema ti namontirao podatke a ti se zapalio pa udario na sav glas da se hvalis (:beer:)
--- Quote ---A ovo sumnjičenje oko verifikacije podataka će raspravimo naknadno, bez prisustva na javnos' (kush)(mada će to posle u istu sigurno da odjekne)!
--- End quote ---
:jaki: 4e
Lazo:
Meni Krema da namontira podatke!?! Pa svi na širom sveta razapetoj mreži znaju da nas dvojca ne možemo s'oči da se gledamo!?! Jel' tako Kremo?
kremic:
--- Quote from: Lazo on April 27, 2009, 07:10:02 PM ---Meni Krema da namontira podatke!?! Pa svi na širom sveta razapetoj mreži znaju da nas dvojca ne možemo s'oči da se gledamo!?! Jel' tako Kremo?
--- End quote ---
Tako je! (nene)
Lazo:
Eto vidiš Gile (--<<--)! Ornitologu-si-ga-jedan-da-si-ga-diopterski!
kremic:
--- Quote from: Lazo on April 27, 2009, 08:33:38 PM ---Eto vidiš Gile (--<<--)! Ornitologu-si-ga-jedan-da-si-ga-diopterski!
--- End quote ---
Lazo,
Znam sta je Gile video!
To Zajko ljubomorno cuva, samo za spec. prilike, ima jednog Pterosauria. Bitce da je taj dan malo dobio slobode da poleti, a posto mu je raspon oko 8 metara, sasvim je moguce da je video nogice... i mozda jos ponesto :big smile
I normalno ptica od 8m i tvoja na istim visinama skroz drugacije izgledaju, tj VISINE izgledaju drugacije :mhm
17aa
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version