RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
RC letenje Mala Ivanča 25.04.2009.
Lazo:
Polako bre s'te babe Kremo 4e! Ima bre da padne i Prozor ako treba (mislim - Windows) :rock!
A ti da nosiš taj tvoj malokrvni GPS kad god ideš na Zlatibor, na visinske pripreme, jer sledeći put može da bude fatalno (rip..) :pop:.
Pozdrav
Lazo:
Ako koza laže - GPS ne laže:
GILE:
Postavlja se jedno pitanjce ko je unosio i kako podatke od GPS uredjaja. Kako su konvertovane jedinice i de su zarezi, bas sam radoznao. Jer bio sam na licinome mestu i jedrilicu sam savrseno dobro video kako prati pticu u letu a i ptici sam video noge neznam koja je to visina ali ja nosim naocare a ne durbine. 4e
kremic:
--- Quote from: GILE on April 27, 2009, 05:58:10 PM ---Postavlja se jedno pitanjce ko je unosio i kako podatke od GPS uredjaja. Kako su konvertovane jedinice i de su zarezi, bas sam radoznao. Jer bio sam na licinome mestu i jedrilicu sam savrseno dobro video kako prati pticu u letu a i ptici sam video noge neznam koja je to visina ali ja nosim naocare a ne durbine. 4e
--- End quote ---
Kod mene je original file iz GPS-a, ne sme Lazo nista da modifikuje tu i da menja. (nono)
:big smile
Lazo:
Jeste Gile bio si. Tu nema spora. E sad, šta si ti sve na toj ptici video osim nogu - to će nauka naknadno da objašnjava lol. I, dali si ti baš siguran da si baš noge video?!? Premalo podataka iznosiš da bi čovek mogao da izviče neki koliko-toliko validan zaključak. Recimo - koja je bila ta ptica? Dživdžan, loker, putpudaljka, labud mmmm :big smile... E, ako je bio labud, tu si stvarno mogao svašta da vidiš. Mislim, golema je to ptica pa joj je sve golemo, pa i noge (fiu)...
P.S.
A ovo sumnjičenje oko verifikacije podataka će raspravimo naknadno, bez prisustva na javnos' (kush) (mada će to posle u istu sigurno da odjekne)! Kad se sad nisam šlogiro!?!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version