AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

Jedrilica Cularis + NOKIA ??? hehe

<< < (3/4) > >>

alexis:
Shelle, gledam snimak po stoti put pa se setih da te pitam jesi li provalio zasto se elisa okretala non-stop?

shelle:

--- Quote from: alexis on May 14, 2009, 12:07:23 AM ---Shelle, gledam snimak po stoti put pa se setih da te pitam jesi li provalio zasto se elisa okretala non-stop?

--- End quote ---

Izgleda da moja greska bese... Nesto sam ja opet uradio sa stanicom  (___) i opet ja iz neznanja pravim problem  (___)

Objasnicu ti kad se vidimo

Lazo:
Nije stanica kriva. Treba preprogramirati kontroler motora (ESC), odnosno treba uključiti kočnicu na kontroleru, i sve će biti u redu.

shelle:

--- Quote from: Lazo on May 14, 2009, 06:33:40 AM ---Nije stanica kriva. Treba preprogramirati kontroler motora (ESC), odnosno treba uključiti kočnicu na kontroleru, i sve će biti u redu.

--- End quote ---

Lazo, nasao sam resenje, usao sam malo u stanicu i video da je mix THRO (strelica) THRO bio na +1. Stavio sam to na 0 i motor radi kao ranije, odnosno potpuno se gasi kada mu to naredim. Srecan sam sto sam to provalio solo, samo mi nije jasno kako je do toga doslo posto stanicu niko nije dirao?!?! Nema veze, Cularis para nebo ovih dana ko lud, a to je najvaznije

Pozdrav svima

Lazo:
Uživaj!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version