RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

cessna 195

<< < (3/3)

mirce:
Savo i Bane super vam je projekat...

Samo napred, uzivao sam gledajuci slike. Ako traba nesto oko nalepnica i dekoracije tu sam...

Pozdrav

Mirce

uzvarb:
Hvala svima na predlozima i ponudjenoj pomoci, ako nam nesto zatreba necemo se ustrucavati da zatrazimo pomoc. Naravno ako i mi na bilo koji nacin mozemo pomoci nekome tu smo. Ja sam od samog starta bio za izradu vrata, ali njihova izrada automatski povlaci i izradu unutrasnjosti. E a to je bilo malo problematicno. Sad uz pomoc onih slika sve se menja. Vrata ce biti otvorena najverovatnije.
E sad ova cesna ima far u krilu koji radi na istom principu kao i far na Mircetovom thunderboltu. Mirce ono sto me zanima da li si ga pravio i od cega, da nam das ideju, ili je neka kit forma fara. Mehanizam je jednostavan, a ogledalo podseca na halogenu lampu.... da li sam na dobrom putu razmisljanja?
Pozdrav svima Sava i Bane. 

misha:
Sta je sa Cesnom? napreduje li?

Sava:
Pozdrav Misha
Drago mi je da Cesnna nije pala u zaborav, radim detalje koji nose mnogo vremena,poslednje sam radio farove koji izlaze iz krila i na originalu osvetljavaju pistu.Dosta dobro je ispalo pa kada budem uradio vise detalja okacicu na forum.Inace sam malo stao sa Cessnom jer radim Piper Cub po Carl Goldberg planovima.Raspon 205 cm.Mislim da cu ga ovih dana zavrsiti  (work) pa nastavljam sa Cessnom.
Pozdrav

mišo:
Pozdrav!

Svaka Vam čast za ovaj avion i za dorniera - stvarno  :)aplauz

Mišo

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version