RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
cessna 195
SABURO:
Pozdrav uzvarb,
po ovome sto je napisano i sto se vidi na slicicama deluje kao jaaaako ozbiljan model. Sve pohvale za poduhvat u koji ste se upustili. Jedva cekam da vidim vece slike i nacin gradnje. Jos jednom svaka cast!!!
(res)
--- Quote from: uzvarb on June 25, 2009, 02:07:10 PM ---Uopste mi nije jasno zbog cega su slike ovako male...Upload-ovane su velike....
--- End quote ---
mali off:
E sada sto se fotografija tice, najbolje je da prilikom uploada odaberes zeljenu velicinu resize-a ( npr. 800x600px ) i kada uploadujes koristis opciju za direktan link ili po meni najbolju, Hotlink for forums (1).
Npr.
Mada imageshack mi nije preterano blizak sa opcijama za razliku od photobucketa. Dakle ako te ne mrzi napravi nalog na www.photobucket.com i i neces imati ovih problema u buduce.
;namig
uzvarb:
E sad ce biti ok, bar bi trebalo.
GILE:
Priznajem da sam odusevljen i nudim pomoc ako bude potrebna strugarska ili glodacka izrad nekog detalja ili sta drugo.
Cestitam :)aplauz (work)
misha:
Super izgleda, nego sam je izgleda uzaludno post-ovao onaj link.
Gde su vrata, i oni ostali unutrasnji detalji.
Momci bez zabusavanja. oo))
Sava:
(thumb)Veoma se zahvaljujemo postovanim kolegama modelarima na podrsci u izradi ovog modela, hvala Giletu , a i Mishi koji nas je "naterao" da najozbiljnije razmislimo o unutrasnjosti modela o kojoj iskreno receno nismo imali gotovo nikakvih podataka jer u planovima tog modela nema ni jedne crtice o unutrasnjoj opremi, a priznacete da je avion prava retkost da bih video njegovo opremu.Sada je to lakse, ali kakva je situacija kod nas i nasem modelarstvu, tesko da cemo dostici onog Amera sa posta.Nije u pitanju komplikovanost posla(to je mis posao) nego nedostupnost materijala kao i specificnih delova koji do kraja mogu da kostaju vise od pola modela.Koliko je to opravdano u nasim uslovima tema je za razmisljanje.U svakom slucaju trudicemo se da model bude sto vernije uradjen.Ukoliko naidjemo tokom rada na probleme koje sami nemozemo da resimo, bicemo slobodni da se obratimo kolegama za pomoc.
Sava(otac) Bane(sin)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version