RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

5. MEMORIJAL JOSIPA MAROLDA STARIJEG

<< < (3/4) > >>

dimitri:

Ova fotografija ce  pokazati  koliko je duvalo u Vrscu.

Pozdrav Radovan

Lazo:
Maestro Coka i Mitsubishi ZERO. Samo su falile eksplozije, stektanje mitraljeza i "Tora, Tora, Tora...":

A pojavio se tu na aerodromu i neki roj zolja. Nadam se da ce se taj roj uvecavati i kvantitativno, a bogami i kvalitativno.  Zoli, Sale i Ivan u zajednickoj akciji po povetarcu po kome i vrapci idu peske:

Isti protagonisti pojedinacno:
Zoli:

Sale:

Ivan:

E, od mene toliko. Toliko sam uspeo da snimim (kako-tako), a ostalo vreme sam se drzao za busenje i giletov kombi da ne bih prohujao sa vihorom prema Rumuniji.

Zpix:
Evo i malo slika!

Nazalost predator je zavrsio svoju letacku karijeru.

Sve u svemu  ako neracunamo jak vetar bilo je lepo!

Pozdrav
Emil 

zgrujic:
Jes vala bilo lepo.

A vetar jak i nepredvidiv, pa sam posle 3 dobra sletanja 4 put tako zveknuo o ledinu da ce mi trebati bar dve trube super lepka da sredim model.

Lazo:

--- Quote from: zgrujic on May 21, 2008, 02:43:48 PM ---Jes vala bilo lepo.

A vetar jak i nepredvidiv, pa sam posle 3 dobra sletanja 4 put tako zveknuo o ledinu da ce mi trebati bar dve trube super lepka da sredim model.

--- End quote ---

Ma nece Zorane. Samo uzmi vece pakovanje, i gotovo. Probaj na tim mestima na trupu gde obicno pukne, da urezes lezista, ubacis i zalepis komade bukovih cackalica (karbon pretpostavljam da nemas, a nemam ga trenutno ni ja) kao armaturu. Cackalice prema krajevima dobro stanji, kako bi smanjio koncentraciju sila u tim tackama. Znam da ti to znas, samo te podsecam. Kada budes lepio, eventualne preostale zazore oko cackalica zapuni sodom bikarbonom, pa onda "zali" cijanom.

Pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version