RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Zlatibor
marko:
Sta da vam kazem, uzivajte momcici i za mene, jos nedelju dana, pa sam nazad u Bg-u, a onda cemo da "cepamo". (<--)
chupko:
Hvala svima na lepim recima pa da se sledece godine organizujemo i u vecem broju okupimo na ovom super mestu i da (<--) (<--) (<--).E da na Zladiboru se bas ovih dana gradi i aerodrom za zmajare i ultra lake letelice.Bice tu mesta i za nas.Sutra cemo Krema i ja da bacimo oko na radove i naravno da posaljemo neku fotku.Pozdrav!!!!!!
kremic:
--- Quote from: shelle on August 22, 2009, 01:25:05 PM ---"ONAJ" se napeglao sinoc :-)))))
Cuti za godine vidis da hocu da je ispromovisem kao OLD-SCHOOL!
Inace, ne mogu da docekam sutra, sta da kazem kada sam nazvao drugara - dao mu moj skuter - a uzeo od njega zujalicu TAKO Da ASTIZEM EXPRESNO!!! Cucemo se samo za lokaciju gde ste
"ONAJ" :hehe
--- End quote ---
;D ;D ;D
Nemoj samo mnogo da zujis sa zujalicom i da zuris.
Inace, danas na ZLatiboru je bio fenomenalan letacki dan (kao sto vidim i u ostalom delu zemlje). Imam nesto foto materijala kao i video ali ce to malo sacekati, da okacim, da vidite Cupkove carolije.
Sutra na istom mestu do pocetka kise.
Pozdrav svima,
KD
Dejan Dobricki:
kako mi je zao sto nisam uzeo godisnji malo kasnije , ja se vratio prosle nedelje ala (work) bi prasili
kremic:
Cupko ce bolje od mene da prokomentarise (ako uopste treba neki comment)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version