RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Bečej - Zalivno polje
mirce:
Juče čika Dule palio motor na Sukhoi-u, danas Ervin leteo, ljudi moji, šta se to dešava... ;namig
Mogli bi sutra da se vas četvorica i osam modela "spakujete", pa dodjete predveče kod nas na letenje...
Pozdrav
Mirče
Gabor:
Mirče, tek sad sam video poziv... Nema veze, biće još dana. Danas sam bio samo ja slobodan, tako da niste nište propustili...
Juče sam proverio teren, i video sam da će odgovarati za poletanje Zeroa. Danas prepodne pregledao sam na modelu sve još jednom, i kasno popodne izašli smo sa porodicom.
Sastavljanje modela tu već malo duže traje
Posle malog taksiranja po putu, napravljena je još po koja fotka, i model je mogao da vine na nebo
Model je poleteo jako lepo, pri poletanju je malo vukao na levu stranu, a prilikom leta sam dotrimovao 2-3 klika prema dole na horizontalcu. Oduševio sam se kako lepo leti model, sasvim je drugačiji osećaj nasprem ostalih modela. Retrakti su radili svoje, a posle dva školskog kruga odmah sam počeo da ga forsiram. Motor ima snage, nije bilo loš odabir trokrakog propelera.
Posle pet minuta leta, spustio sam točkove i krenuo na sletanje
Prvo sletanje ke bilo katastrofalno. Kao da još u životu nisam sleteo neki model. Drugo sletanje malo bolje, ali opet neuspešno. E, treće sletanje je bilo, ono muško
Samo da vam kažem, svaka čast ovom CMP modelu. Kako je roknulo u majku zamlju, šteta nije ni velika. Držač motora se iskrivio, i malo je propuklo kapotaž. Osovina motora, propeler kao ni elektronika, nije oštećen. Osećao sam se da ću u momentu da zaplačem, ali ovakvi trenuci daju još snage, još motivacije. Sve se to može popraviti, tako da idemo dalje. U svakom slučaju sletanje ovog modela zahteva ne malo vežbe.
Na kraju dana, za utehu sam leteo model Pinkfire
Za fotke sam zahvalan mojoj lepšoj polovini.
Snimak, i još slika biće sutra, u topic-u Zero-a...
djbojan:
UUUUFfffffff Gabore, video sam pre nekoliko nedelja da si imao bas veliku zelju da letis ovaj model, i iskreno zao mi je, ali sta ces, desava se,
samo hrabro napred, sredices ti to ubrzo! (res)
tibeteagle:
Ne mogu ovi šminkerski modeli naše divlje vojvođanske drumove i livade. :'( Zakači ga na plafon i vežbaj sa Pinkfajerom. Nema komplikovani stajni trap i nema šta da se lomi :big smile
;namig
Gabor:
@ djbojan, želju imam i dalje, tako da kako sam već i pisao, bacam se na popravak držača motora, i model ide opet na livadu.
@T.E. kod mene teško da ćeš videti da model visi na plafonu ;namig Nisam ja tog tipa ko se uplaši posle jednog neuspešnog sletenja.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version