RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Bečej - Zalivno polje
Gabor:
Danas popodne svi Bečejski RC modelari bili su na Zalivnom polju...
Laslo "Rajker" i ja sa decom smo stigli prvi, kasnije nam se pridružio Tamaš, čika Đurika, Ervin, Ištvan i Kristian. Pošto je vreme bilo malo vetrovit, sa lepim kumulusima, od modela sam izneo jedrilicu Tango. Laslo mi se vrlo brzo pridružio u potrazi za termikama
Sa Pink Stick sam napravio samo par krugova. Hteo sam da isprobam kamericu, ali nije bilo mesta na memorijskoj kartici, sve sam ispucao na letove sa Tango. Laslo je kasnije leteo i MiG29. U vazdušnom prostoru stalno se letelo neki model...
Čika Đurika je imao "maiden flight" sa elekro jedrilicom. Napravio je par letova bez ikakvih problema. Primećuje se stara škola i iskustvo, nema šta.
Ervin i Ištvan su cepali F-22. Za Ištvana neću da kažem ništa, te letove treba videti (res) Ervin je sve sigurniji i sigurniji u model, a to se vidi i na obrazu
I za kraj jedna slika, davno viđena. Ovoliko modela, RC pilota iz Bečeja, a da su svi i leteli,je davno bilo na Zalivnom polju...
rajker:
--- Quote from: Gabor on June 02, 2013, 08:45:50 PM ---Danas popodne svi Bečejski RC modelari bili su na Zalivnom polju...
Ovoliko modela, RC pilota iz Bečeja, a du svi i leteli,je davno bilo na Zalivnom polju...
--- End quote ---
:)aplauz :)aplauz :)aplauz (res)
Gabor:
Evo jednog snimka iz vazduha sa jedrilice Tango. U nekim kadrovima se vidi i Junior Plus. Na kraju sletanje u ruku :big smile
adam:
:jaki:
zbabic:
(res)
Prelepo, bravo!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version