RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Bečej - Zalivno polje
Rale:
Becejci, svaka cast. Svaki dan vas je sve vise :)aplauz
Vidi se da uzivate.
Pozdrav i sve najbolje, Rale
Gabor:
Čika Rale, ne možete zamisliti koliko truda i rada sam uložio da naš tim dovedem na neki nivo, i ako ima par ljudi koji su pokušavali da sve to upropaste. Ali bolje da ne ulazimo u detalje... Sad mi je već malo lakše, imam pomoć i sa strane, sve funkcioniše kako treba. Svi članovi se angažuju na neki način, pa ovako se već vidi i napredak kako u izradama modela, tako i u letenjima istih. Dogodine ako bude sve išlo po planu onda će biti i po koje organizacije u vidu mini RC susreta, ali o tom potom.
rajker:
--- Quote from: Rale on December 30, 2013, 09:44:24 AM ---Becejci, svaka cast. Svaki dan vas je sve vise :)aplauz
Vidi se da uzivate.
Pozdrav i sve najbolje, Rale
--- End quote ---
Trudimo se ! Hvala !
Gabor:
(:sok:) tek sad vidim, skoro godinu dana nije pisano u ovu temu :sljus
Što se mene tiče, ove sezone sad sam bio prvi put na Zalivnom polju. U odnosu na prethodne sezove, 2014-te sam dosta malo leteo avione.
Dana 23.11.2014., lep, sunčan, ali prilično hladan dan ( 8-9 stepeni Celziusovih) nas troje izašli smo do Zalivnog polja. Tamaš i Karolj su nastavili obuku na modelu Sky Hero
Za obojicu ide pohvala, Tamaš je sve sigurnije u sebe, samo par puta sam trebao da preuzmem komande nad modelom, dok Karolj lepo napreduje, na zaokratima još ima šta da uči, većba. Biće od njih odličnih pilota, ali treba još dosta letenja.
Nakon obuke, došao je trenutak da poletimo i model Rational, kojeg smo još prošle sezone dobili od Baneta (http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,10729.msg76187.html#msg76187), uz obavezu da ga sredimo i da ga poletimo
Iznenadio sam se odličnom ponašanju modela. Možda bi moglo da ide malo jači motor, ali pošto je predviđen za neki sledeći korak nakon obuke na Sky Hero, ova brzina modela će biti sasvim dovoljna.
Na kraju dana, za opuštanje mozga, leteo, tačnije cepao sam leteće krilo Swift2 :big smile
Kratak video sa jučerašnjeg letenja:
bjanko:
Bravo Gabore odlican snimak
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version