RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Ostruznaja do jaja

<< < (27/35) > >>

doajen:
Drago mi je da je "ptica polomljenih krila" zavrsila tamo!

Tati, ipak "ljubim ruke" za snimanje! Snimci bi bili skoro "profi" da sinak nije leteo svako malo i toliko u "kontralihtu"(a mogao je i malo blize), jer Tata sigurno nije imao "sarfera" , ono muvalo sto stalno tokom snimalja nesto prcka oko objektiva. Ovo, kao "strucno", ne zameri.

Zelim ti puno uspesnih letova!

marko:

--- Quote from: doajen on November 18, 2010, 06:03:22 PM ---Drago mi je da je "ptica polomljenih krila" zavrsila tamo!

Tati, ipak "ljubim ruke" za snimanje! Snimci bi bili skoro "profi" da sinak nije leteo svako malo i toliko u "kontralihtu"(a mogao je i malo blize), jer Tata sigurno nije imao "sarfera" , ono muvalo sto stalno tokom snimalja nesto prcka oko objektiva. Ovo, kao "strucno", ne zameri.

Zelim ti puno uspesnih letova!

--- End quote ---

Hvala, hvala! (pijemo)
Za sledecu sezonu caletu nabavljam stativ, pa ce te onda videti kako se snima! :mhm

Miki Va:
@Marko
imas pm  ;namig

marko:
Da se razbije monotonija, u Ostruznaji se poslednjih nekoliko dana leti helikopterom.

I pored umerenog vetra, helikopter leti strava, `al mislim da cu sledece sezone imate neku, malo oziljniju masinu u .90 klasi.

Zato je ovaj helikopter na prodaju, evo ga link koga zanima kupovina: http://rcfly4um.org/index.php?topic=5473.0

Video je needitovan i bez muzike, posto O.S. max vristi za sve pare. :superman:

Od sledece nedelje krece ono "najlepse" vreme u godini, pa mislim da zbog toga necu vise imati "vremena" za letenje.   :'(

kremic:
 :)aplauz
Lepo Markoni,
Koje gorivo si koristio za heli-a? Rapicon? Ili imas neko drugo u "steku" ?
Poz.
Krema

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version