RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

RC LETENJE BEOGRAD 2009

<< < (12/19) > >>

chupko:
Kad sam usao u kafanu (di se ruckao Lazin paprikas) imao sam osecaj da sam u meksickom restoranu.Bilo mi nesto cudno vidim svi placu reko da se nije nesto nedaj boze desilo.Znaosam da su svi avioni na broju citavi a drug Tite umro odavno.Kad mi je Gile sipo sledovanje oma sam svatio sta je u pitanju.Da je neko slucajno hteo da zapali cigaretu sve bi otislo u PM.Ali sto sam vise njupao nekako mi bilo lakse.Utrnulo sve zubi vilica.Preziveh nekako videcemo sta ce biti kad budem pustao svoju braon jahtu.Naravno sala na stranu danas je bilo bas dobro zezanje organizatorima svaka cast.Posebno bih pohvalio tonca decko stvarno ima smisla za muziku a i pesma o modelarima mi se dopala.Nije bilo incidenata i svi avioni su citavi a Lazu bi preporucio za glavnog kuvara Mexico restorana :)aplauz

kremic:

--- Quote from: chupko on October 24, 2009, 08:35:24 PM ---Nije bilo incidenata i svi avioni su citavi a Lazu bi preporucio za glavnog kuvara Mexico restorana :)aplauz

--- End quote ---

Ma bezi bre, Lazi je danas izostala humanost.
Oduzio se modelarima onako bas ljutito (:sok:)

cane:
Pozdrav drustvo.A jel ima neki vidoje za nas sto nismo bili?

Cane

misha:
bilo je bas zestoko. skup, masovnost, organizacija... jedno je gulas zakazao.
moglo je jios malo tu da se doda ljutine (yay)

ne menjamo organizatore. od sada, gde god da je neki skup, prepustamo njima organizaciju.

pozdrav svima i hvala na lepom druzenju

kremic:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version