RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
RC LETENJE BEOGRAD 2009
branek:
Druženja je bilo odlično... Previše nitra u gorivu koje je mućkao Laza... :big smile
Evo ga link sa svim fotografijama koje sam ja snimio... stavljam ih ovako da ne bi dvaputa uploadovao...
http://www.facebook.com/album.php?aid=37835&id=1045062858&l=deb5d12d73
Fly_boy:
Ima oovdje nekih kojima je jako zao sto nisu prisustvovali ovako lijepom druzenju. Svaka cast, nadam se da ce sledece godine biti vise srece za mene, pa da se druzimo i letimo.
Pozdrav svima
MEPHISTO:
Придружио бих се честиткама организаторима и кулинарским ауторима.
Имао сам госте читавог дана који немају појма шта је РЦ.
Ипак, упркос женама успео сам да их довучем на аеродром јер је то био једини начин да и ја дођем и осетим атомосферу.
Све честитке!
П.С. А и гости су почели да запиткују, шта је ово, а како оно...видим цакле им очи, свиђа им се...
GILE:
Zahvaljujemo se svima koji su verovali da ce nam biti lepo u zajednickom druzenju i svojim dolaskom obezbedili nastavak tradicije odrzavanja RC LETENJE BEOGRAD na aerodromu 13-MAJ. Zalimo sto nam nisu dosli oni koji su bili spreceni objektivnim problemima. Ostalima slike govore sta su propustili.
Svima se izvinjavamo sto je termin ispao ovako kasno ove godine, razni problemi sto finansijski sto psiholosko stanje zbog SEKE i DEKE su doveli do ovako kasno odrzanog mitinga.
Cini nas radosnima cinjenica da smo ucarili jedno lepo druzenje i ako su pocele hladnoce.
Jedno veliko hvala svima koji su dosli i ucinili da skup uspe. ()-()
PS:
Juce sam se srusio u krevet negde oko pet sve me je bolelo, noge od setanja i stajanja stomak od onog ne ljutog Lazinog paprikasa, ma brate umro covek sa pitanjem u glavi sta mi je ovo trebalo :sljus.
Jutros citajuci ove postove (:sok:) znam da ce biti i sledece godine pa nek boli koliko god hoce. (<--)
aco:
Lepo okupljanje i ekstra druzenje. Sve cestitke organizatorima. Evo i par kadrova iz vazduha.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version