RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
DA20 Katana od Diamond Craft
sasa:
--- Quote from: misha on April 29, 2014, 05:50:23 PM ---
--- Quote from: dejan_ts on April 29, 2014, 02:05:55 AM ---pa radim na tome da u martu uradim prve probne letove
--- End quote ---
haha , Deki, ti si izgleda u nekoj drugoj vremenskoj zoni.
--- End quote ---
Ma on je lepo rekao Miso ,nego ti nisi razumeo...u martu iduce godine :_D ...pa sta se cudis,tek ga 6 godina radi :sljus Njega inace u TS u zovu MUNJA :hehe ,verovatno zbog brzine.
Deja je moj drug i on se nece naljutiti na mene zbog ove sale... ()-() (pijanoo)
Dakyle:
Prelepo izgleda..svaka cast. (res)
E sada dal je nas Deki munja ili nije videcemo to ostavljam Krusevljanima da procene.
dejan_ts:
e i najzad kraj sa radovima,sve sam zavrsio,skockao,doterao,utego i sad ceka lep dan da ga vinem u nebo,
vala sale nema sta da se ljutim i meni je dosta trebalo da ga napravim,najgore je sto sve iz glave se pravi,nemam crteze i planove za detalje vec sve moram sam da izmialim pa da vidim da li je to to ili nije,mali milion puta sam bio bez ideja pa sam cekao da mi nesto sine,kako bih mogao da to napravim i bude funkcionalno
evo ljudi dodjoh i do kraja mic po mic i stvorila se nova letelica
sad ostaje samo da slikam gotov model i da napravim dobre klipove i da ih okacim
necete mi zameriti ako vas ne pozovem na prve startove,ipak bih to voleo i uradicu sam eventualno i naravno sa mojim bliznjim u kraju koji neizvesno kao i vi cekaju prvi start
sad samo vreme da se stabilizuje pa pravac aerodrom
grebic:
Svaka cast na strpljenju :)aplauz Prelepo izgleda :mhm
Da te dugo sluzi ()-() (<--) (<--)
misha:
Bravo Deki. Cekamo izvestaj.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version