RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Poseta prijatelja-pocetak projekta F 16 fen
coka:
Neki moto klub ima natpis "god rides a harley".
Odavno mislim da napravim nesto kao "god flys a jet",
tako da:
1. Ako stvarno leti jet (onda je modelar)
2. Nece se ljutiti sto radim modele na crveno slovo
3. Uzivace gledajuci sta sve radimo
4. Pomislice "ovaj kad radi na crveno slovo,stvarno je entuzijasta, pomocicu mu da avion ispadne o.k"
5 Pozvace sv Petra na probni start, pa cu i sa te strane imati bozju podrsku
Sava:
mmmm (spava) Coka se uspoavao, njegov kombinat kanda kolektivno na moru
misha:
ima li koga? prodje leto! (<--)
coka:
Desi se ponekada da budem upitan o sudbini ovog aviona i to me nagna da pomislim da jos uvek ima modelara koji pamte sve o cemu sam pisao.
Kada sam radio na ovom avionu, ima tome skoro dve godine, poprilicno su se stvari bile zahuktale.
Slike, koje bi docarale poslednje radove koji su izvrseni, nikada nisam postavio, tako da cu u skorijoj buducnosti to uciniti.
Kada sam presvukao repne povrsine i krila tkaninom i izvrsio spricanje podloge, sve je bilo poslato na zavrsnicu i farbanje.
Posao je odradjen odlicno, sa dovoljnom kolicinom panel linija da odgovaraju trupu i sve je ofarbano u polumat belu boju.... i izgledalo je fantasticno.
Ono sto me deprimiralo je prirastaj mase.
Malo se dobilo na krilima, malo na repu, mnogo na trupu...
Kada sam izmerio sve elemente, bilo je jasno da cu debelo prebaciti planiranu masu aviona od 5 kg. Verovatno bi uspeo da se udenem u 6kg...
Posto je za pogon, ako se secate, bio predodredjen OS Max 77, poceo sam da se bojim podmotorizacije.
Razmislajo sam i o nabavci jaceg motora.
Os max firma je kasnije proizvela najbolji i najjaci motor u za DF (ducted fan), od 15 ccm, sa oznakom 91 V DF. Taj motor se i dan danas moze kupiti, ali podosta kosta.
Onda sam naravno, u jednom trenutku pomislio da je spasonosno resenje preraditi ovaj model na turbinski pogon.
Ipak, sada kada sam nabavio i drugu turbinu, RAM 500, desilo se nesto izvanredno.... i to i jeste razlog ovog pisanja.
Jos uvek imam vise jet aviona nego turbina, tako da je broj kandidata za RAM-a poveci.
Prosle godine sam nabavio MIG 15 of firme Byron i motor koji je bio namenjen F –u je zavrsio u Byron ovom fenu u njemu.
Mig je, spreman za let, tezak 5100 gr i u trenutku kada pisem ovaj tekst sve je spremno za probni let.
O tome, neki drugi put...
Dynamax, koji je od pocetka bio namenjen da pogoni F 16 je ostao pust i prazan.
Ponudio sam ga na prodaju, ali za njega u Srbiji nisam mogao da dobijem ni deo onoga koliko vredi.
I tako, radovi su stali.
Ljudi koji su bili deo projekta, dok sam pravio ovaj avion, vise nisu tu i kako je vreme prolazilo, sve mi je teze bilo da se nakanim da pocnem da radim na njemu.
Ipak...
Pokusavajuci da sklopim MIg 15, upoznao sam se sa mojim drugarom Stivenom, o kome sam pricao kada sam kupovao retrakte za Thunderbolt.
Udaljeni mnogo hiljada kilometara, poceli smo nase druzenje, razmenjujuci mailove i pricajuci jedan drugome sve ono sto pricate kada upoznate nekoga slicnih godina, slicnih zivotnih prica, slicnih interesovanja.
Za Novu Godinu, poslao sam mom drugaru svecicu i auspuh za Wankel motor koji mi godinama stoje u ormanu. Znao sam da on pravi dvomotorca sa dva Wankela i zeleo sam nesto da mu poklonim za novu Godinu.
Naravno, on se odusevio, a ja sam bio veoma srecan sto sam bar nekako uspeo da mu zahvalim za sav trud kada mi je pomogao oko retrakti koje je za mene kupio.
Pre jedno mesec dana, u mailu mi je rekao da mi je poslao jedan mali poklon.
Obilazio sam sanduce svakodnevno i pre dva dana je stigla lepo upakovana kutija
a unutra
Neverovatno, poklon je stigao bas na dan mog rodjendana.
A Stiven to nikako nije mogao znati.
Napisao je „I want you to have it“ i ja ne znam sta bih mu rekao na to.
U modelarskom zivotu, puno sam stvari poklonio, ali bilo mi je i poklanjano.
Ovo je ipak vrhunac.
Pocinjem da mislim da je naziv ovog topika, mozda najbolje osmisljen naslov koji sam ikada napisao.
marko:
Stiven je stvarno legenda (res)
A .90VR-DF ce prziti tog F-a. :superman:
M. (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version