RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI

F - 15 Jet Legend...

<< < (16/20) > >>

flugzeug:
Iskrene čestitke :) model izgleda fenomenalno!!! Da dugo služi  (pijemo)  (<--)

RcCar.:
Sve cestitke ovo je fenomenalnoooo !!!  (thumb)

coka:
 Mesec-dva  dana pre odrzavanja Beogradskog skupa, radio sam na mom F 15, svaki dan po podosta vremena.
 Cinilo mi se u jednom trenutku da sto sam se vise priblizavao zavrsetku, da se sve vise poslova nagomilavalo.
 Vece pred skup, bolje reci jutro pred skup, shvatio sam da necu stici.
 Iako je sve bilo pred kraj, mnogo toga je jos bilo neispitano i ono sto je najgore, priznao sam sam sebi da nemam puno poverenje u masinu.
 Iako nisam tip coveka koji odustaje, odlucio sam da to ovaj put ucinim.
 Nakon 10-ak dana, kada sam se malo odmorio, poceo sam da pretresam sve komponente i sisteme aviona.
 Prosle nedelje, negde oko pocetka, napokon mi se cinilo da je sve kako treba.
 Upalio sam nekoliko puta turbinu kod mene u dvoristu i posto je sve savrseno funkcionisalo, odlucio sam da je vreme za susret sa nebom.
 Napokon sam u masinu potpuno verovao.

Nakon sto sam rascistio neku gomilu posla koja se sakupila, jedno popodne seo sam na motor i uputio se u voznju Banatom.
Spremio sam se kao da putujem oko sveta jer me je pamcenje potpuno prevarilo po pitanju udaljenosti aerodroma u Kovinu.

Strigao sam nakon sat vremena prelepe i relaksirajuce voznje.

Ovakve voznje me potpuno relaksiraju.
To su trenutci kada sam sam sa sobom i svojim mislima, a to mi vrlo prija.
 Vozio sam 50km/h i mislio na ovoj brzini polece, 100...na ovoj krstari...motor mi na svu srecu ne ide 200 jer sada znam da tom brzinom leti...

Kada sam se nakon podosta cunjana obreo na pragu piste, odusevio sam se.

Pista i aerodrom su takve da modelarima gace same spadaju  (da izvine auditoirijum na izrazu) kada ih vide.

Ta prva poseta aerodromu se zavrsila nakon sat vremena setkanja pistom.

Odluka je pala.

U povratku sam naisao na lep manastir u sumi, pa sam se malo zadrzao i tu.

Ipak, odlucio sam da se jos jednom provozam do ovog modelarskog raja, ali sledeci put sa avionom.
 Nekoliko dana kasnije, uhvatila me neka zelja da odem, ovaj put sa Ultimate-om, ali kada sam to izneo svojoj zeni Maji, rejkla mi je da je taj dan bas vrucina, i posto je zagazilas u 8. mesec trudnoce, da to bas i ne bi bilo pametno.
 Slozio sam se naravno i prilegao posle rucka u krevet.
 Nakon nekog vremena, ne znam ni sam koliko, jer sam slatko zaspao, ona me probudila i rekla : Hoces da idemo sada? Izgleda da je malo zahladnelo.
  Skocio sam kao oparen,spakovao  za 15 minutra i krenuli smo.
 Opet lepa relaksirajuca voznja Banatskim putevima...
 Oko 7 smo bili na aerodromu.

Napravio sam dva leta.

Moja zena je uz mene videla mnoge aerodrome, a ovaj ju je odusevio, kao i mene.
 Zatim je dosao i prosli petak.
 Iako sam sve po 100 puta proverio i pregledao, jos mi je ostalo da proverim range test i zasencenost satelita prijemnika.
 Pored toga, nisam imao pojma kako ce se ceo avion ponasati na pisti, a jos manje u letu.

Stigli smo oko 5 sati.

Ekipa je bila ekipa snova.
 Zoli iz Vrsca, dr. Zuba, Misa, Tasa i Duca iz Kragujevca, Maja, moja mama, moj drug Toma, moja malenkost i zvezda dana F-15.
 Raspolozenje fantasticno a svi puni iscekivanja da vide ono sto i ja vec poduze vreme prizeljkujem.
 Video ste videli.
 Ja sada mogu samo da vam postavim jos nekolicinu slika.

Majo hvala na podrsci

Dok sam pravio ovaj avion uvek sam mu u mislima govorio:
 „Bices savrsen. Jesces munje i k....... gromove“
 Da sam bio u pravu, govori i sledeca slika

Kada sam se vratio kuci, bio sam raspolozen samo za jednu stvar.

O samom letenju, pisacu nekin drugi put, zasigurno, jer masina je fenomenalna, a sam osecaj letenja ovakvog aviona neprepricljiv.
 Vec danima ne mogu da skinem, osmeh sa lica.
  Svako jutro nakon petka, kada se probudim, prva zelja mi je  da ugasim mobilni i odem ponovo na letenje.

Schwab:
 :)aplauz :)aplauz :)aplauz
Coko sve cestitke , da te sluzi u zdravlju .

marko:
Legendo  :)aplauz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version