RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI

SJM500 Pro

<< < (8/16) > >>

zgrujic:
Da, i ja sam video posle...

Nije mi bio dobar redosled citanja po topicima...

A izgledalo je tako naivno! Moze li taj lezaj da se otvori? Mozda je samo pojeo malo najlona ppa tu malo zapinje?

A to gde idemo, pa dalje naravno! Nema nista od kukanja! Pametan covek uci i na svojim i na tudjim greskama.

Lazo:
Najlon nije napravio nikakvu drugu stetu na helikopteru, osim sto je prenaglo zakocio rotor. E to naglo kocenje je zeznulo taj jednosmerni lezaj.

Pozdrav

jrlotpi:
savetovano je da se ispod helija nestavlja nista zbog vrtlozenja koje stvaraju elise
Sto se tice stabilnosti helija mnogo mu pomazu ja ih zovem pom. tockici, moje iskustvo je kada sam ih skinuo bio sam u shoku koliko je heli bio agresivan u manevrima .jer ga dosta ulenji pom. krst.
tako da treba biti spreman na taj prelaz maximalno ( ako treba smanjiti osetljivost na rucicama) takodje bice potrebno korigovati tj ucentrirati heli da ne vuce na neku stranu jer mu se i teziste malko pomeri tako da i tu treba ocekivati promenu

srecno pozdrav Nesa

IVAN3D:
Eto vidis a ja vec planiram da pocnem da letim bez "krsta" jer na snimcima heli deluje bas stabilno ali posle tvog iskustva cu mozda jos malo da sacekam!

jrlotpi:
vozi ga polako za pocetak nemoj da pravis nagle otklone,jer je sigurno za 20 do 30 posto pokretljiviji meni je bas trebalo da se naviknem i stalno mi je frka da ne preteram.Mada moje iskustvo je sa nitrom nisam imao prilike da probam model kao tvoj .svidja mi se leti kao osica ,nisam bas upucen u elekro cekam da se vidimo na nekom skupu da saznam vise detalja jer vidim dosta se ljudi odlucuje za tu opciju

pozdrav Nesa

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version