RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI
SJM500 Pro
IVAN3D:
TUZNA VEST!
Moj helikopter je doziveo ono sto se kad tad mozda moralo desiti!
Evo me na Adi ciganliji gde sam pozvan da letim za dan JAT-a i leteo sam na prelepom fudbalskom terenu jedan predivan let sa novim repnim rotorima i upravo su oni odlucili da mi zagorcaju i upropaste dan jer su otpali kada sam vec u planu imao da sletim i zavrsim perfektan let medjuti oni su pukli zbog lose izrade a nisu jeftini i helikopter je pao sa 2-3 metra visine i prilicno se razbio!
Sta da vam kazem osim da mi se srce cepa i to bukvalno jer sam se bas upustio u letenje i ucenje a sada sam osudjen na skupljanje para za delove pa narucivanje pa cekanje a sve to zbog onog prvog moze bas da potraje!
Lakse bi mi bilo da sam ja napravio gresku pa bi bio ljut na sebe a ovako nemam na koga da se ljutim!
A kakav je to lep let bio i svaki novi bolji od prethodnog e a sada sam zaustavljen u ozbiljnom napredovanju!
Povlacim se u ozbiljan bedak!
SABURO:
:(
sta reci..., bas mi je krivo sto ti se na tako glup nacin sve desilo, ali ne brinem za tebe i siguran sam da ce se SJM500 Pro ubrzo naci u vazduhu!
;)
IVAN3D:
--- Quote from: SABURO on June 14, 2008, 01:00:32 PM ---:(
sta reci..., bas mi je krivo sto ti se na tako glup nacin sve desilo, ali ne brinem za tebe i siguran sam da ce se SJM500 Pro ubrzo naci u vazduhu!
;)
--- End quote ---
E moj druze rekao sam ti prosli put na livadi da se ja vezujem za sve a za helikopter sam se vezao prakticno rodbinskom vezom i sada da mi se desi ovo kada sam bio u zaletu ucenja... ma srce mi se kida!
Nisam siguran da ce on ubrzo leteti jer kako odvojiti sada pare i za to posle svega sto jos iziskuje pare!
Oped kazem da sam bar ja napravio gresku pa da se jedem zbog toga a i izvukao bih neku pouku ovako sam prizemljen ma duze!
A toliko volim helikoptere a narocito ovaj da je to neverovatno tako da se polako hladim od aviona i jedva sam skupio snagu da napravim danas i par letova katanom jer sve je to lepo ali helikopteri su helikopteri!
magic:
Ivane bas mi je zao da to cujem! E jbg!!! I ja imam slican problem, stravicno se vezujem za modele pa mi jako tesko pada kada se ostete. No, glavu gore, znamo svi da se takve stvari desavaju. Ja se u zadnje vreme stravicno trudim da dok letim ne pravim greske ali polako sebe pripremam na neki otkaz. Znam onda je coveku jos gore, zna da nije do njega, ali ... Helikopteri su jezivo kompleksni, ja kada gledam u model i kada vidim one silne srafove i poluge kosa mi se digne na glavi, dovljno je jedna stvar da zataji i ...
Ajde sutra da izadjemo malo na aerodrom pa makar samo da se druzimo!
Veljko
IVAN3D:
Tesko da cu ja sada neko vreme izlaziti na livadu jer me vise ne vuce nista toliko bar za sada sada je na meni da pomocu filmskih trikova skupljam pare kako bi ga popravio!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version