RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI
SJM500 Pro
magic:
Ivane,
isao sam na UH i dodali su totalno novu sekciju za delove za SJM. Nema slika, ali pretpostavljam da ce ih uskoro biti. Baci pogled.
Inace ja danas usred sklapanja Acromastera shvatim da mi citavu jednu kesicu potrebnih delova (nosac motora) nisu ubacili u kutiju >:( >:( >:( , i sada zbog 10Eur ne mogu da ga zavrsim.
Pozdrav
Lazo:
--- Quote from: norrin radd on June 14, 2008, 03:31:25 PM ---Ne bih da prebacujem, samo bih podsetio lazu na nas prvi razgovor kada sam rekao da pazarite t-rex ili mini titan. Da je jedan od ta dva u pitanju popravili bi ga za sat dva maksimalno, posto imam brdo delova, a ono sto nemam mogu da nabavim za dan dva ako je hitno.
No sve jedno, nemoj da se nerviras nije to nista, znas onaj moj krah u Vrscu, video si helikopter. Popravljen je za jedno popodne. A naj interesantnije je to da stalno evoulira, posto uvek ima nesto sto bih doradio na njemu ali sam nekako lenj da to uradim, e kad ga razbijem onda odmah uradim i one prepravke koje sam planirao. Znaci to je pozitivna stvar, zamisli da nikad nije pao, bila bi jos uvek ona krntija sa pocetka. ;D
Ako hoces javi mi se da vidimo sta mu tacno fali pa da pokusam da ti pomognem u nabavci ili izradi tih delova. A mozda ponesto odgovara od t-rexa ili raptora.
Pozdrav Zoltan
--- End quote ---
E moj Zoli, to sto ja ne vozim Mercedes uopste nije zato sto ja neznam da je to izvanredan auto, sa izvanrednom tehnickom podrskom (mada bi o mercedesima mnogo vise mogao da isprica Veljko)... Jednostavno, cena je bila prelomni faktor pri odluci da se uzme SJM-500. E sad, desilo se to sto bi se desilo pre ili kasnije. Ali, taman i da je ovo apsolutni kraj karijere SJM-a (a nije), isplatio je svaki ulozeni cent, samim tim sto nam je omogucio da dobrano zakoracimo i u taj "zabran". Svaki naredni korak ce biti mnogo laksi i sa mnogo manje nepoznanica. Ja kao stari modelarski vuk, 'ladno i filozofski (ko se bude istrcao sa nekom asocijacijom o filozofima - imace posla sa mnom, a to nece mu se isplati) prelazim preko ovakvih dzombi na putu, jer odavno znam da su neizbezne ma koliko se trudio da ih izbegnes. Ivan u tom pogledu jos treba da se "pece", pa zato ovako varnici.
Pozdrav
IVAN3D:
Ma sve se to desava jednostavno jer gde je tehnika tu su i otkazi a bice i ovaj popravljen a bice i novih helikoptera samo polako jedno po jedno!
Nervoza je polako spala i sad se pokako koncentrisem na prikupljanje kinte za delove pa kad bude bude!
sermilan:
Ivane pratim tvoj napredak od prvog dana i bas mi je zao te zle sudbine koja je zadesila SJM-a, ali evo ti moje ponude da ti malo digne moral, konkretno nudim ti pozajmicu (deviznu) da popravis masinu, vratices kad skupis pare polako bez zurbe. Verovatno bih se i ja tako osecao kada bi mi T-rex ili Blade pukli. Razmisli o ponudi i nemoj pogresno da me shvatis.
Pozdrav, Milan
IVAN3D:
--- Quote from: sermilan on June 15, 2008, 02:41:30 PM ---Ivane pratim tvoj napredak od prvog dana i bas mi je zao te zle sudbine koja je zadesila SJM-a, ali evo ti moje ponude da ti malo digne moral, konkretno nudim ti pozajmicu (deviznu) da popravis masinu, vratices kad skupis pare polako bez zurbe. Verovatno bih se i ja tako osecao kada bi mi T-rex ili Blade pukli. Razmisli o ponudi i nemoj pogresno da me shvatis.
Pozdrav, Milan
--- End quote ---
Ovo stvarno nisam ocekivao!
Ali hvala u svakom slucaju ipak je na meni da obezbedim sve sto je potrebno, nisu to neke pare s obzirom da neke delove vec imam ali trenutno nemam prostora da izfinansiram to zbog drugih stvari ali polako jer sam ja toliko zaljubljen u rc helikoptere da me nista nece spreciti da ga vremenom opravim i stavim na noge pa i vinem u nebo!
Potpuno sam svestan da je to takav hobi i da se takve nezgode desavaju svakodnevno i padaju i mnogo skuplji modeli neuporedivo boljim "pilotima" i da ce se to i u buducnosti neminovno dogadjati!
Moj "problem" je u tome sto nisam navikao na lupanja (iako je ovo bio otkaz) a leteo sam raznorazne modele i mnogo puta poletao po prvi put ljudima njihove modele pa cak i drasticno brze od onih na koje smo navikli (preko 350 km/h) i osvajao ozbiljna takmicenja bez ikakvih problema!
Sve u svemu popravice se kada se steknu uslovi za to pa idemo dalje!
Hvala jos jednom!
Ivan
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version