RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Extra 260 27% Hangar 9
kremic:
Markoni, druze stari,
Zaista mi je zao, kao da je moj model pao, znam da si se stopio sa Extrom, ali prerano dodje taj pad. "Taki" nam hobby.
Dobro je to sto si zadrzao osmeh i pored pada sto znaci da ce sada jos ljuce ptice da lete iznad Ostruznaje (do jaja). A o uzroku pada pa covek da poludi da se to desilo, takva jedna banalna ali kobna stvar >:(
A i poceo si (bar se na slici tako vidi) "brke" da pustas, sto znaci vrlo ozbiljan igrac postajes ;D
Aj pa uzdravlje i probaj sto manje da se sada sekiras oko modela.
Veliki pozdrav,
Krema
marko:
Hvala svima na recima podrske. ()-()
Evo ga vidoje, imajte strpljenja i odgledajte ga do kraja, mislim da je to draga mi extrica i zasluzila lol.
Svi elementi su tu: knife edge i flat spin, harriers, elevators, harrier rolls, hovering i torque roll ... i na kraju snap roll i prelaz u hovering i BANG! :sljus
ivanmagd:
Duze , bas mi je zao, gledao sam snimak i kao da je meni pao avion, a muziku si i za ovu priliku pogodio , Sinnerman je dao svoju notu....
n3mke:
Steta bas mi je zao modela. :)aplauz za let
Mada sve se to da popraviti :) ne odustaj
Miki Va:
Hmmm fenomenalno letenje i malerozan kraj ,sreca opet da ne pade na asvalt steta bi bila daleko veca jbg bas bez veze ...
Marko care model hitno u radionicu i na sto brzi op(o)ravak da ne ispadnes iz ovako dobre trenaze ;namig
()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version