RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Extra 260 27% Hangar 9
SABURO:
Steta Mare, :)aplauz za izvrsno letenje i naravno za odabir muzike!!! (res)
Zao mi je sto ti se zbog glupe sitnice desila ovakva stvar, al`jbg sve nas to prati u ovom hobiju..glavu gore i oma na popravku, brzo se ovo da resiti..
(pijemo)
Schwab:
Marko , moze ovo da se opravi, nije strasno... eto zanimacije za zimu . (res)
marko:
Fala, fala svima... :superman:
Sto bi rekao Jedi Master Kremic, stvarno sam se srodio sa dragom mi extricom i bas je bezveze sto smo ovako morali da zavrsimo nas odnos :'(
Sta se sada tu moze, svaka skola se placa, letimo i dalje. (<--)
Ali najgore od svega je to sto sam u nedelju, pre letenja hteo da otvorim kapotaz i odradim inspekciju motora i oko motora, ali zbog j.e.b.e.n.o.g. (___) pederbala i krsha koji je bio tog celog dana u gradu, jedva sam se iskobeljao iz centra, naravno kasno stigao u Ostruznaju i nije mi ni palo na pamet da skidam spiner, elisu i kapotaz da odradim ispekciju.
Stare letacke kuke imaju izreku:avion se sprema polako, a leti brzo, ali pitanje je da li bih uopste provalio da je polugica napukla ili naceta.
marko:
Juce sam razmisljao da li uopste da nakacim neku muziku uz video i dobro je sto jesam, posto se Nina Simone stvarno dobro uklopila. ;namig
srpska posla:
Marko torima, nije trebalo tako da se završi, a ne znači da je to kraj , stare modelarske kuke kažu "što se više krpi sve bolje leti" okrpiš ga i uvek imaš rezervni avion .
Stare i razgažene cipele su su stare i poderane ali su garantovano udobne dok nove mogu za***ano da žuljaju, slično ti i Magic kaže.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version