RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Aero miting Paracin 05. Jun

<< < (6/7) > >>

stevapn:
Evo i malo slika. Kao svaki kreten, poneo sam prazne baterije, a pune ostavio u punjaču!  :sljus

cane:
eh,stevo druze,de me nadje????jbg,tako je to,ona zena iz eu,sta da radim,tamo su taki zakoni,ja nemam di sad.

e ljudi moji svaka vam cast,kad ste se sakupili i ujedinili!! jeste sigurni da ste svi SRBI??Ako jeste,BRAVO (res),tako i treba,jednom i za svagda i svugde da tako bude.da nas spaja sve sto spaja i druge,da se druzimo da se zezamo i uzivamo.
lepo je ovo bilo i zao mi je sto nisam i sam bio.imao sam zelju,al ne i vreme.al ne se brinem,bice ovoga,kako je pocelo,jos i vise i na svim mestima.

dajte jos neku sliku,neki video,komentare,da se vidi da vredi...

pozdrav za sve,uz nadu da ce uskoro jos neki skup

cane

Dakyle:
Pozdrav drugari,

Ne mozete zamisliti koliko mi je drago da ste bili zadovoljni, izvinite ako je bilo nekih propusta, ipak meni je ovo prvo organizovanje ovakvog skupa. Sve ovo je jedan uvod za dogadjaj koji boze zdravlje pripremamo za septembar mesec, gde se nadam da ce nas biti u sto vecem broju. Slika ce jos biti, malo strpljenja samo, imali smo i profesionalnog fotografa (igrom slucaja medju nama) pa ce biti lepih slika.

Pozdrav svima koji su bili na skupu sa zeljom da se vidimo uskoro.

dejan_ts:
Ja kao pomagalo ili glavno smetalo ovog skupa mogu samo da kazem da je bilo jako lepo i jako druzeljubivo ,
skup je bio na zavidnom nivou organizacije kao i klopa o kojoj nema prigovora i naravno Pohvala DOMACINU ORGANIZACIJE DARKU,
zao mi je za one koji nisu bili ali zato eto imaju fotke po malo neka listaju i vide kako je bilo ,
e da da napomenem Vojska je bila jako puno zadovljna nashim nastupom ,to sam cuo iz pouzdanih izvora ,eto ako neko nije cuo sad zna
Zeleo bih da ovom prilikom pohvalim najmladzeg ucesnika letaca Nemketa i zelim mu shto vishe modela u zivotu i naravno samo tako neka nastavi
decko me je stvarno odushevio kordinaciom letenja i kordinacijom komandovanja modela ,precizno nema shta
Kako Nemketa tako i sve prisutne goste pozdravljam sa jednim lepim VEDRO :)

n3mke:
Dejane SRECAN RODJENDAN. Zelim ti puno srece, modela i novca naravno :P  ()-()

Skup je fantasticno organizovan, tako da nema da brinete nista sve od sebe ste dali pa cak i vise.
Uzivajte i puno pozdrava do sledeceg vidjenja!!!  (<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version