RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Aero miting Paracin 05. Jun
n3mke:
Prvenstveno zelim da se zahvalim svima na organizaciji skupa, ukusnom gulasu i lepom druzenju.
Hvala ()-()
Koji su se uplasili kise mnogo su propustili!
Nadam se da ce neko postaviti slike :)
cane:
Dobro drustvo,skoro je ponoc i niko nista ne pise?Dokle cete me drzati u neizvesnosti????
Pozzz Cane
ivanmagd:
Nemke ne bih ja potcenjivao ni ono jagnjece, a i od mene veliko hvala za dobro druzenje i lepu organizaciju koju zamalo da upropasti kisa, sve pohvale organizatorima za organizaciju letelista, pozdrav za Dejana i Darka koji su dali sve od sebe da ovakvi skupovi zazive i u njihovom kraju.
Pozdrav Ivan
aco:
Veliki pozdrav i sve pohvale za organizatore skupa.Prlepo druzenje cak ni povremena kisa nije mogla da pokvari.
stevapn:
--- Quote from: cane on June 05, 2010, 11:39:50 PM ---Dobro drustvo,skoro je ponoc i niko nista ne pise?Dokle cete me drzati u neizvesnosti????
Pozzz Cane
--- End quote ---
Strašno je to kad imaš opasnu ženu, pa ti ne da da radiš šta oćeš ;) ;D
Ukratko, kiša je pokvarila koncepciju celog Aero mitinga, koji je odložen, ali su gosti sa RC napravama izvadili stvar! Planirano je da imamo naših sat vremena u okviru mitinga, a posle klope, letenje dok se ne potroše gorivo i baterije. Obezbedili smo i Bahus" Na Eks" sokiće, međutim slabo su se pili. Izgleda da je pivo ono što pokreće ovakve skupove, pa će da promenimo tečnost za sledeći put. Bilo je lepog i zanimljivog letenja, druženja, a ja sam kao početnik, koji još nema proletelo :( , dosta naučio. Bilo je čudnih jedrilica za Glow motoima, 3D aviončića koji lete u mesto sa nosom na gore, Jet Sejber sa elisom :), leti kao šašav, neko čudno krilo koje sleće u ruku ko frizbi, jedrilice koje lete ko zmaj na sajli :) i sleću u kovitu, jedrilica koja ne ume da sleti pa leti po 3 sata, dvokrilac koji leti 5km/h :)aplauz... Uglavnom, meni se svidelo i oću još :)! Hvala svima koji su došli, od kojih sam puno naučio, a potrudićemo se da sledeći put bude još bolje!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version