RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Idemo na voznju!
duke:
Mozda da izvrtimo neke oglase ,pa ako ima neka hala ili hangar da se iznajmi na 2sata petkom uvece ...
dejanr:
ima li negde voznja danas,da dojem da gledam i ucim malo?
rubiroza:
--- Quote from: duke on December 11, 2011, 08:35:53 AM ---odlicno je dvoriste osnovne skole kod teniskog kluba Gazela u Milutina Milankovica to je moj favorit, subotom i nedeljom je prazno. Jedini je problem sto se malo skupi ljudi da gleda , ali ja neobracam paznju na to
--- End quote ---
Kada obicno vozis u skolskom dvoristu? Ja sam iz bloka 23 i tuda prolazim kada idem da vozim auto kod Arene. Vikendom je ok. Nema nikoga, niko ne igra fudbal po ovako hladnom vremenu. Ali su klinci, koji se skupe, napadni. 2-3 puta su mi trazili da probaju da voze. Samo treba da u punoj brzini udare u betonsku tribinu.
duke:
Danas je bilo vlazno pa nisam isao,sledeci vikend ako nebude neke organizacije na forumu mozemo nedelja pre podne... Cak i ako je niza temperatura carapica preko motora i karburatora i nema frke (<--)
vladad:
Posto je ovo moja tema a glupo je da stoji na serveru zauzima prostor (a nije nikada zazivela) i ima ista ``Idemo na voznju...`` molim od ADMINA ili nekog njemu slicnog da je brise. Radi sredjivanja AUTO/BRODO MODELI. Hvala!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version