RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Idemo na voznju!

<< < (64/112) > >>

grebic:
Danas sam izgleda zakasnio :sljus
Bio sam na mestu na kom pretpostavljam da vozite i nije bilo nikoga u to vreme...jbg.
Elem, par kilometara nize, onim uskim, nazovi, puticem, naisao sam na coveka koji leti nekog quada. Isao sam skoro do kraja onog putica misleci da niste negde dalje :big smile
Lepo se parkiram, pridjem : "Dobar dan gospodine, ja sam taj i taj sa foruma, nisam iz Bg-a, mozete li mi reci gde je ovde staza za autice."
Odgovor: "Kakvog foruma!!!!" Pa dalje....Nisam ni znao da se neko bavim ovim u Srbiji. MIslio sam da sam jedini. A covek malo stariji, prijatan, ozbiljan...a quad natrimovan radi kao sat. Vidi se da dobro barata i palicama i elektronikom. Jos sto je najgore, covek se hobijem bavi nekoliko godina. Na tom mestu kaze da je pre leteo helikopter i u gepeku videh Easy stara...
Kada sam mu rekao koliko nas ima i da smo na forumu veoma aktivni, da se okupljamo i druzimo...lepo se obradovao. Dao sam mu adresu foruma, pa ga ocekujte...
Beogradjani, sram vas bilo  (kush) (kush) (kush)

duke:
Dobro je bilo danas,doduse svako je ponesto slomio,ali valja se ... Protiv malera za pocetak sezone .... (pijemo)

Bigneda:
Pa pokvarismo skoro sve sto smo doterali pa bilo vreme da se krene a i zaladnilo poprilicno. Uglavnom do 16-16.30h smo bili na stazi.

Bitno da se sezona nastavila ;)

Kako ono rece u seriji kad sam bio mali 'IDEMO DALJE' :)  ()-()

vladad:

--- Quote from: grebic on March 04, 2012, 11:20:47 AM ---Pozdrav. Do kada obicno traju voznje? Ja dolazim danas u BG i voleo bih da vas posmatram kako vozite. Inace sam iz Cacka i nikada nisam bio na Galovici.
@ Vladad mogu li te pozvati na taj br u slucaju da zalutam :big smile

--- End quote ---

sledeci put slobodno zovi ako neko stavi tel nema sta da pitas samo zoves!  :big smile

lord_bozidar:
kod mene za sada: zadnji diff, obe prednje polu osovine i jos nekoliko sitnica... ali sve u svemu se odlicno pokazao kao 4x4  :big smile dok je trajao  :sljus

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version