RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Idemo na voznju!
GILE:
Lako je moguce da nastane veliki problem na 13 maju ukoliko se na dve relativno bliske lokacije nadju avioni i automobili RC sa raznilikim uredjajima gledano po frekvenciji. Ne vozim atomobile na RC i samo predpostavljam da nemoze da nastane velika steta kod smetnji u komandovanju dok kod avona na RC znaci gubitak letilice. Nadam se da nema onih koji bi zeleli da naprave stetu drugima. Lakse je naci stazu za autice nego aerodrom za letenje.
magic:
Gile u potpunosti se slazem i zato sam odmah napomenuo moguci problem! Moje iskustvo sa MHz stanicama za automobile je da imaju vrlo mali domet, ne preko 200m jer vise je apsolutno nepotrebno.
Inace ovo sa postarinom u BG je 20Eur (posto zbog vrednosti ne podleze carini) resava sve probleme: http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10608
poz
Dorcolac:
Pa ako realno pogledamo, juce na Gaovici su mnogi vozili Mhz stanice. Cak je i u jednom trenutku nastala smetnja na jednom modelu
ali to i nije tako strasno osim pesacenja za istim :)
Najvise bi odgovarala zemljana podloga, tako da se potraga za stazom nastavlja.
Koliko god sljunak bio utaban mislim da ce se autici vremenom ukopavati..
Pozdrav!
Dorcolac:
Evo sta se desava sa zemljom, mislim da ce sa tucanikom biti jos gore..
made by Baja :jaki:
Dorcolac:
@magic
Jel vidis sta se desava kad das Aleksi elana da se igra.. zaleteo se covek sa sporohodnom kosacicom na Baju! (kao lopatom na bager) (zid)
:_D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version