RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Idemo na voznju!

<< < (21/112) > >>

magic:
Jbg, pa ne zove se slucajno "baja"!

poz

Dorcolac:
E to sam pokusavao da objasnim Aleksi, medjutim on je tvrdoglavo neko momce  :sljus

Tuzno je kad autic vracas sa livade u torbi.. neki bi rekli "rasklopljenog"  (fiu)

alexaca:
Pa da, ti samo objavljujes slike mog slomljenog tocka a tvoj amortizer nista, nema veze. Ako je moj auto sporohodna kosacica onde je tvoj samohodna sto smo videli u vise navrata kada sama doda pun gas i ode u tri lepe sargarepe pa ti trci za njom :hehe i naravno polomi tocak ali to nisi slikao naravno. Tako da nije ni Baja kao sto se prica prijatelji moji.

Dorcolac:
Ili si naivan ili si  oo))

Meni ne treba stanica, Baja sve radi sam  :big smile

ultrahome:
Posle mesec dana od osnivanja BG RC kluba, sa ponosom javljamo da smo uspostavili saradnju sa najvecim uvoznikom RC igracaka i modela u Srbiji, i da smo clanovima obezbedili mali, ali znacajan, popust pri kupovini proizvoda cene iznad 6000 dinara. Pozivamo sve zainteresovane za Ansmann, E-sky i ostale programe ovog uvoznika da se uclane u klub (clanstvo je besplatno) i narucujuci preko njega ostvare popust i / ili pomognu da klub u buducnosti daje jos vece popuste. Prijavite se na www.ultrahome.in.rs/rc

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version