RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

IMAC raspis, 10.07.2010. sportski aerodrom 13. maj, Beograd

(1/16) > >>

SABURO:
Raspis takmicenja u kategoriji IMAC sa basic programom.

Datum i mesto
10.07.2010. subota, sportski aerodrom 13. maj, Beograd (Zemun polje).

Lete se modeli po Basic programu kojeg mozete videti ispod i preuzeti. Pravilo po pitanju modela ne postoji. Svi koji misle da mogu da izvedu ovaj program sto preciznije i bolje su dobrodosli da se oprobaju. Cela prica ovog dogadjaja je u sustini probna sa akcentom na druzenje, kako bi takmicari probali da lete sa zadatim programom i da taj zadatak izvrse sto je bolje moguce i preciznije.

PROGRAM:
- 9.00-9.30 dolazak,trening,prijava
- 9.30 briefing
- 10.00 pocetak takmicenja
- proglašenje pobednika
- ručak u poslepodnevnim casovima (posle 16.00h)

PRIJAVA:
mora sadržati: ime i prezime,klub ili mesto,frekvencija i kanal, kategorija, i podaci o modelu.
Molio bih da se prijavite najkasnije do 05.07.2010. radi lakše organizacije.
Prijave slati na: rcfly4um@gmail.com

PRIJAVA ZA POSMATRACE:
Molio bih da se prijavite sa imenom i prezimenom na adresu: rcfly4um@gmail.com , najkasnije do 05.07.2010. kako bismo znali broj ljudi, radi rucka. 

Organizator ne snosi odgovornost za eventualnu štetu prema trecim licima, a takmicari licno odgovaraju za eventualnu štetu nastalu licnom krivicom.

Program (preview):

http://www.mini-iac.com/Portals/0/Downloads/Sequences/2010/2010_BASIC.pdf

(pijemo)

zajo:
 (pijemo)
Samo nisam svatio dali ce da svaki ima po jedan ,dava ili tri kruga- pokusai,neznam kako da se izrazim.
Mislim da ipak zavisno koliko ce biti prijaveni(mada ne verujem da ce biti previse)bolje je da ima svako bar dva pokusaja kako bi osetili kako izgleda takmicenje.
Samo jedan pokusaj je premalo bar ja tako mislim.
Ps.Ako ne uspem da sredim Yak54 :'(  dali bi neko mogao da mi donese benzin za 4tmotore za Venusa???Plati cu naravno.
 ()-()

coka:
 Pozdrav
 Imam samo jedno pitanje....
 Ako bi, teoretski, neko ko nema adekvatan avion dosao i takmicio se sa helikopterom, npr, sa Raptorom 90 SE, da li bi se to prihvatilo kao ucesce?

enes:
EEEE... Ja licno misil da bez tog sa raptorom takmicenje ne moze da pocne!

magic:
Coko,

takmicenje je zamisljeno tako da moze da leti bilo koji avion bez obizira na raspon krila, ali helikopteri nisu dozvoljeni.

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version