RC MODELI AVIONA - SUS > MOTORI GENERALNO
Benzinski motor DL-50 (Kinez)
Hajduk Veljko:
Гиле, свака част на мајсторству по питању механике! Али, брате сликање ти је на професионалном нивоу!! Којим фотоапаратом си све ово сликао?
Ја иначе меркам ДЛЕ 55 који овде у САД-у кошта неких 410 долара. Преtпрошле недеље ми је "Kroma 50" зарибао или повуко` лежајеве на неких 20 метара у ваздуху. Срећа имао сам резерву и брзине и висине и слетео сам мог Јака 54 без проблема.
misha:
--- Quote from: Hajduk Veljko on October 21, 2010, 07:28:59 AM ---Гиле, свака част на мајсторству по питању механике! Али, брате сликање ти је на професионалном нивоу!! Којим фотоапаратом си све ово сликао?
Ја иначе меркам ДЛЕ 55 који овде у САД-у кошта неких 410 долара. Преtпрошле недеље ми је "Kroma 50" зарибао или повуко` лежајеве на неких 20 метара у ваздуху. Срећа имао сам резерву и брзине и висине и слетео сам мог Јака 54 без проблема.
--- End quote ---
ako si njihov clan, imas jos 100$ popusta i besplatnu postarinu tako da te kosta samo 310$
GILE:
Hajduk Veljko slike pravim sa mobilnim telefonom nemam foto aparat dugo se vec ostrim da ga kupim ali nikako da se odlucim koji odgovara mojim potrebama. Drago mi je da ti je Jak ostao citav i ako je motorac otkazao ()-()
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version