RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

Podizanje 30kg

(1/7) > >>

gussenica:
Konačno, u jednom trenutku sam odustao od ideje da će mi admini aktivirati acc, no dobro, bitno je da ga aktiviraše.

Malo mi je glupo da pitanje krenem sa "drage kolege" jer sam ja u mikroelektronici i programiranju, a aerodinamici nepune 2 nedelje, stoga, drage buduće kolege, imam par nedumiaca na sledećem projektu na kome počinjem da radim pa mi treba par saveta.

Pitanje broj jedan,
da li sa dva ova motora http://shop.singahobby.com/?q=node/12633 mogu da podignem letelicu od 30 kilograma?

Pitanje broj dva,
da li, levo obeleženi model može da bude jedrelica?

Opet, dodao bih, pod "jedrilica" u mom slučaju podrazumevam bespilotnu letelicu koja će mi omogućiti da nakon dosegnute potrebne visine, specifikacijama svoje gradje potrebnu snagu motora pri kretanju svedem na minimum, čime kao krajnji rezultat samo želim uštedu.

Hvala unapred svima.

gussenica:

slika koja se gore ne vidi, a ovde hoce nadam se

adam:
30kg bi bilo za ovaj motor previse to je sigurno!! za takve tezine samo sus motori ti mogu pomoci pozdrav

gussenica:
pa zato i postavih pitanje, posto vidim da mu je vucna moc, kontam da je tako nazivamo, 16kg, znaci 2x nije 32kg? nek bude i puta 3, napajanje cu lako srediti

saxpg:
Pretpostavljam da je moguce ali sa veeelikim rasponom.
Svojevremeno je r2hobbies prodavao ovo:

Ako se dobro sjecam pogon su bila dva motora od po 50ccm i raspon je bio oko 3 metra.

Specification:
Wing Span : 2988 mm
Fuslage : 2393 mm
Wing span area : 1.11 square metre
Twin Engine , with Front engine pulling , and Back Engine pushing.
Engine size : 45cc x 2
Fuslage weight : 5kg
Weight of tail Wings : 1.7kg
Weight of main wings : 5kg
Design for carrying 5 - 6 kg loading
Test flight total flying weight ~ 22kg
Oil tank size: 5000 ml
Flying time ~ 3 hours

Ako pogledas ove specifikacije, vidjeces da su podizali
22 kg sa 90-100ccm, tako da mi se ovi tvoji motori cine slabi za tako nesto.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version