AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

GOPRO HERO HD kamera

<< < (22/28) > >>

ak:

--- Quote from: tibeteagle on January 29, 2013, 09:47:37 PM ---Bravo AK.  :)aplauz Baš dobro pratiš razvoj ovih malih kamerica. Ja ne bih za FPV da uzmem nešto ovako malo i kvalitetno, već da opremim kombat modele i da imamo dobre snimke u letu. Ova kockasta odgovara u svakom pogledu, samo još da bude ispod 30$ kao keychain kamerice.  :big smile

--- End quote ---
Da nije malo kabasta ova kamera za male kombat modele?
Keychain kamere su napredovale dosta.
One verzije sto su prodavane za ispod $20 na HobbyKing-u su dosta daleko u pogledu kvaliteta od novijih modela koje snimaju i HD (720p).
Novije verzije pored boljeg kvaliteta snimka imaju i sirokougaono socivo sto je jako bitno za ono za sta ih koristimo.
Evo kako to izgleda na mikro kvadu od citavih $40 grama sve skupa sa FPV opremom.

Kamera je ispod $40.

tibeteagle:
Da, 808 keychain kamerica bi bolje odgovarala za kombat modele, ali samo sa wide angle sočivom. Vidim da toga već ima. Ozbiljno je uzeta u razmatranje.  mmmm

AK hvala na informaciji. ;namig

djbojan:
Ja imam takvu kamericu i snima kao luda, doduse osetljiva je na vibracije i jako se rusi kvalitet slike,

inace je ubica,

samo ja imam bez video izlaza, a hteo bih je uzeti za FPV, pa bi bilo bolje da ima video out.

mrburns:
Samo gopro :))))

sman:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version