RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Aeromiting 19 septembar - aerodrom Preljina kod Cacka
dejan_ts:
Za Zaju ,izgleda da ne znash shta je kupus u zemljanom loncu i cacanska rakija
zajo:
--- Quote from: dejan_ts on September 07, 2010, 12:22:21 AM ---Za Zaju ,izgleda da ne znash shta je kupus u zemljanom loncu i cacanska rakija
--- End quote ---
Знам шта је купус и ракија али не у зенљаном лонцу и Чачањска. Надам се да чу пробати некад (pijanoo) али не на 19стог. Дочи чу на RC лртрње београд,ако све буде поплану.
Поздрав и леп провод ()-()
misha:
nemam reci. oko 15 casova pozove me tasa i predlozi da odemo do cacka i na brzinu se spremismo (punjenje modela usput u kolima) i put preljine.
vec sam per neki dan svracao ii video da je sredjivana pista i malo me uplasilo sto sam video postavljene stubice, zastavice i sl.
danas sam se uverio da je sve to nebitno. domacini su pored asfaltne piste napravili jos dve piste levo i desno od asfalta, koje su prelepe. imaju
dovoljnu sirinu i duzinu. takodje smo se uverili da stubici zaista nece smetati. nadam se da ce u nedelju biti lepo vreme pa se vidimo
u cacku.
ps. aco bilo bi zgodno da znamo kakav je program (ako postoji) kada pocinje do kada traje i sl.
aco:
Za sada program jos nije tacno utvrdjen, nadamo se da ce do srede - cetvrtka biti poznato i potvrdjeno ko ce sve da gostuje i ucestvuje u programu. Za sad se zna samo da je naglasak vise na druzenji i proslavi desetogodisnjice postojanja kluba nego na samom letnom programu. Inace planirano je da program pocne oko 10 casova a da se oko podne odrzi neka pozdravna rec i tako to.
Miki Va:
Ajd kad se bude znalo nesto konkretnije o programu i desavanjima u subotu napiste.
Pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version