RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Pocetnik

<< < (6/12) > >>

vuk:
u pravu si preskup je bolje da doda 3 do 4 hiljade dinara pa da kupi pa nemogu da kazem dobru ali solidnu rc igracku za pocetak kao sto je mad truck sto ja imam(samo sto je moj sredjen i ovaj stock iz radnje ne moze da mu prismrdi) ili neki buggy kao sto je ovo
http://extreme-rc-toys.com/oc/catalog/product_info.php?cPath=57_81&products_id=159

Dorcolac:
Ovako ja to vidim Enes..
Forum u zemlji u kojoj je RC hobby jos nije razvijen, ne do te mere da u svakom vecem gradu postoji prodavnica koja bi se bavila nabavkom komponenti i materijala ali i RTR, RTF modelima. Zemlja u kojoj ljudi nisu u finansiskoj situaciji da u startu uzmu neki RTR, RTF model (ima izuzetaka). Prvenstveno im sluzi da saznaju nesto novo, za druzenje i zahvaljujuci mnogim nesebicnim ljudima da uce na tudjim greskama i iskustvima. Pored toga sluzi za dovijanje da do neceg dodju za sto manje novca, da se razumemo, nemaju ljudi plate po 2000e (pretpostavljam da i ovde ima izuzetaka). Iz ciste dobre namere sam rekao da moze da se dodje do modela za sto manje para a evo i zbog cega.

Modeli automobila RTR do 250-300e
uglavnom modeli losijeg kvaliteta, slabiji motori, slabiji speed controleri, lose gume, veoma malo opcija za tuning, jeftine stanice slabog kvaliteta, servo itd. Modeli koji se uglavnom kupuju za pocetak i koji zbog svojih losih karakteristika ubrzo dosade.

Modeli automobila RTR preko 300-400e
modeli koji poseduju jace i kvalitetnije motore (nitro i elektro), speed controlere, jaci servo uredjaji, gomila tuning opcija, spektrumove i futabine stanice, gomila alata uz njih za stelovanje i podesavanje modela. Modeli koji nastupaju kasnije kad neko trazi nesto vise od samo cetri tocka i punog gasa.

E vidis sad dolazi na red to..
Zasto da se u startu daje 200e za auto koji realno nije daleko od onog za 50e.
Da kupi auto od 200e sledece godine nece moci da ga proda ni za 50e, a ako kupi auto koji kosta 50-60 i "snadje" se za stanicu sledece godine nece ni razmisljati da ga prodaje nego pravo u kantu i slatko se navozao za te pare. Veoma je mala razlika u kvalitetu izmedju 50e i 250e, ako mu se ne svidi hobby nije strovalio mnogo para.

uh, previse  ser(___) za ove sitne sate.. Pozdrav!

enes:
Dorcolac u pravu si da svi zele sto jeftinije u pravu si 50 eura dati za model sve si u pravu!Ali jos uvek mi ne rece nit decku pokaza gde ima kompletan auto za tih 50 eura.Poenta svega toga je da nema auto RTR nov za 50!A ako ima sve se vrtimo u krug daj reci gde ima??Pa da decko ode d auzme.Eh sad gde se ne slazem kad kazes 50 i 250 eura nema razlike??? Ko kaze za 250 eura mozes da nadjes auto sa brushless motorom koji ide i preko 100KMh nov i uz sve to je izradjen od alu delova a te od 50 eura koje jos nisam video imaju  motor sa cetkicama i brzine do 30kmh i 90% delova je od plastike!
Napravio si ovde veoma veoma veliku gresku nema razlike izmedju modela 50-250 eura itekako da ima! Za 250 vec mozes d aimas monstera novog sa 2 brzine u RTR verziji sa nitro motorom,a njega porediti sa tim od 50 eura je smesno.

vuk:
e da dobro enes kaze ja sam imao monster truck doduse kineski sa 2 brzine 4wd i isao je 80 kmh a platio sam ga negde oko 17-18 hiljada dinara na snizenju
a za 50 evra se moze kupiti bukvalno igrackica ili neka kit verzija

enes:
Vuce eto molim te bas bih voleo da vidim taj kineski monster truck sa motorom 500 serije koji ima cetkice i koji ide 80.Eto molim te ostavi link da vidim i ja to cudo od auta.Jos ni jedan auto sa staromodnim motorima nisam vĂ­deo d aide 80kmh! Kazes platio si ga oko 180 evra a ide 80kmh ako mogu da vidim il jos bolje daj neki video da pogledamo svi.Slucajno sam par navrata sa elektro brushless modelom pre oko 2 godine ucestvovao na takmicenju postavio sam bas video ovde sa modelom koji je imao 2kW motor i isao preko 100kmh al me kostao oko 500 eura.Pa eto sad ja ispadoh kao i ostali na takmicenju bacamo lovu da bi mogli do 100kmh da idemo a ti za sitnu lovu jos kineza sibas na 80. jol i tvoj kinez ide ovako brzo?? daj vuce ako ide i 40 budi prezadovoljan!A sto se tice kupovine MODELA za 50 eura neka izbrise iz glave ko god to misli da moguce!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version