RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Lst 2
magic:
Ivane ako hoces da uzimas nesto za trkanje onda ili 1/8 bagi-tragi ili 1/10 2WD, sa TR15 neces biti nigde, mislim barem sto se kategorije tice ...
poz
Bigneda:
TR15 nikada nije bio trkacki model ;) niti je zamisljen kao jedan !
Pogotovo ne ovaj prastari model za koji nema delova nigde ! ...bolje pitaj za misljenje sledeci put pre kupovine ustedeces mnogo !
ivanmagd:
Ala ste me ozracili (zid) a taman sam mislio da sam resio problem.... model me je izasao nesto jeftino i nisam imao vremena da proveravam dali ima delova za njega ili kakav je za trkanje. Ispala kombinacija i ja je zavrsio....
Od SCT-a nisam odustao samo mi treba vise love koje trenutno nemam. Ovaj Inferno mi je izgledao interesantno i lepo je ocuvan.
Koliko sam video jos se nisu definisale kategorije sto mi kupuje jos malo vremena da se svercujem sa ovakvim modelom sve dok 2WD 1/10 ne oformi celu ekipu.
magic:
Kategorije su se vec definisale, 1/8 nitro/elektro i 1/10 2wd 3.300kV. U narednih mesec dana bice vec jedno 5 2wd modela na stazi, za pocetak dovoljno.
poz
ivanmagd:
Evo samo da se pohvalim da sam juce vozio LST a iz kola u pokretu i da smo izmerili 80 km/h sto me je bas iznenadilo, mislio sam da ide oko 50-60 ali ovo je fantasticno za jedan monster. Napravio sam oko 2 km i potrosio je trecinu rezervoara pod punim gasom. Sto znaci da trosi izmedju 3.5 i 4 litra goriva na 100 km :)aplauz :jaki:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version