RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Lst 2

<< < (3/10) > >>

jovanovic28:
Sto se tice rasklapanja matovic ti je vec odgovorio, znaci rastavi diffove, sipaj silikonsko ulje npr. 5000-10000wt gustine ( fabricki je mast ), shimuj ako ima lufta, a sigurno ima bar za jednu podlosku.
U amortizerima je fabricki gustina 35000 pa mozes i dosuti po potrebi, mada ja vise volim da zamenim i sipam sveze, ( novo losijevo kosta $3.70 i dosta je za sva 4 ). Centralni diff/menjac nemoj ni rastavljati. Ball linkove nikad nisam podmazivao.

Mnogo likova na lst forumu preradjuje svoj lst u muggy varijantu, takozvana mugifikacija, i uspresno se takmice i osvajaju cak i prva mesta u konkurenciji sa trugijima.
Trebaju ti nove gume/tockovi, kraci amortizeri ( postojece se mogu skratiti ) i shock tower
http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_25_1451_676/products_id/15591/n/Losi-Front-Rear-Shock-Tower-MUG
http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_25_1451_676/products_id/15584/n/Losi-Front-Rear-Lower-Shock-Mounts-MUG

i evo jedan primer kako izgleda:

Ako ti zatreba nesto slobodno se javi
pozz

Bigneda:
Ja bih se slozio sa Matovicem ;) LST nikada nece biti konkurentan sa cistokrvnim Race modelima, koristi ga za to sto je konstruisan ili ga prodaj ! Ako hoces trkanje nabavi model konstruisan za to od pocetka sve ostalo je bespotrebno bacanje vremena i para a rezultate NIKADA neces dobiti kakve pricaju ;)

Najednostavniji i najsigurniji nacin da od Auto modela napravis Avio model ja da ga zamenis u radnji  :big smile ...princip je isti i u ovom slucaju ;)

jovanovic28:
 :_D

ivanmagd:
Da i ja sam razmisljao da je tako sa losijem ali sam hteo da cujem misljenja drugih, u svakom slucaju je pao peranjac, menjac necu otvarati ali diferencijale hocu jer se jedan nesto vrljavo okrece.

ivanmagd:

--- Quote from: Bigneda on June 10, 2012, 11:22:11 PM --- Ako hoces trkanje nabavi model konstruisan za to od pocetka sve ostalo je bespotrebno bacanje vremena i para a rezultate NIKADA neces dobiti kakve pricaju ;)

--- End quote ---

Nesto sam se razmisljao i presipao iz supljeg u prazno pa se odlucih da za trkanje ipak uzmem nesto ovako, ima nekoliko problema ali mislim da cu ih brzo resiti. A LST neka ostane za ono sto najbolje radi .......  K.U.R.C.I  S.E.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version