RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

EXTRA 300 25%

<< < (4/5) > >>

Miki Va:
Posto nema edit dugmeta moram samog sebe da ispravim u vezi pitanja za obrtaje i elise jer sam odavno merio i skroz pobrkao cifre  u medjuvremenu prepodesavao motorac , danas sam odvojio vreme za merenja i dosao do sledecih podataka:
Elisa M.A. drvena 18x6 obrtaji 2200-7800 vucna sila ~ 7,5kg , Elisa Turnigy 3D 19x8 1800-6800 vucna sila 7,3kg .Marko u pravu si mislim da ce 18x8 biti pun pogodak - nabavljam ;namig

raddde:
 merite merite,,, chija cuna veca njemu telegram :)))
sta ja tebi rekoh...odokativnom (ushnom) metodom?
druga stvar to ti je staticki potisak...turi meti kako god hoces tu Turnigy 3D 19x8

ako hoces da vidis sta je brzina  (:sok:) (:sok:) (:sok:) (:sok:)

Miki Va:
Pa gledao si kad je leteo je sa 19x8, jos nisam probao u letu 18x6 videcu kako se ponasa model a bice i 18x8  ;namig

miša2002:
Ne bi da savetujem ili tome slično, ali "Turnigy 3D 19x8" je pogrešan izbor. Probao sam par elisa iz te serije i sve su podbacile - 3D je samo u nazivu...
Da sam na tvom mestu, poslušao bi Marka  (pijemo) i probao M.A. 18x8". Zanemari te kile na vagi i obrati pažnju na broj obrtaja. Osim toga i mereno ti pokazuje da nije to-to. 1000o/min manje i 200gr manje ! Tih 200gr neće te izvadi, ali 1.000o/min, boga mi hoće !.. mmmm

Miki Va:
Naravno, sve je jasno kao sto rekoh nakon probe je ostavljena M.A 18x6 na modelu , a bice i 18x8 uskoro pa cu videti ponasanje u vazduhu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version