RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
4. oktobar 2010. helikopteri u Bg-u
kremic:
Pomoz Bog!
Moj prijatelj Javor Jotov iz Bugarske, ide za CH na AHS 2010
http://www.alpinehelismackdown.ch/
i bio bi kod nas u Beogradu sa jos svoja tri prijatelja - pilota koji su voljni i da se upoznamo a i da prezentuju svoje heli letenje.
Zbog interesovnja s nase strane (Bata, Mirce, Laza (ako se ne varam ) & ljubi ga majka i ostalih) bilo bi dobro da lokacija letelista bude neka prihvatljiva za sve. Moj predlog je Mala Ivanca, ali... bitce vam to pogolemo daleko.
"13 maj" je idealan, ali ja tamo nemam uopste ingirencija . Da li neko od vas moze da to obezbedi, da to bude "legalno", da se najavimo vlasnicima, jednostavno da ne dodjemo u situaciju da se tamo ne moze leteti?
Aj pa javite se ovde ili da idemo na Jarak?
Takodje koristom priliku da sve ostale zainteresovane pozovem da dodju (na lokaciju koju budemo ovih dana dogovorili).
Poz.
Krema
Lazo:
Neće biti problema za "13.maj", ako bude tamo neko od nas - a biće. Ja i Ljubigamajka svakako dolazimo. Normalno, odgovorno ponašanje na aerodromu i koordinacija sa domaćinima se podrazumevaju, a to je naša obaveza. Na gostima je da dođu, da lete i da se prijatno osećaju.
kremic:
--- Quote from: Lazo on September 21, 2010, 02:10:08 PM ---Neće biti problema za "13.maj", ako bude tamo neko od nas - a biće. Ja i Ljubigamajka svakako dolazimo. Normalno, odgovorno ponašanje na aerodromu i koordinacija sa domaćinima se podrazumevaju, a to je naša obaveza. Na gostima je da dođu, da lete i da se prijatno osećaju.
--- End quote ---
Hvala Lazo, onda 4. oktobar , jos cu javiti tacno vreme, ovde na forumu. Ako bude nekih promena sto se tice lokacije, please, obavesti me (nas) da bi adekvatno i na vreme isli na drugu (rezerva ce biti svakako L. Jarak).
Poz & tnx.
kremic:
Pomaze Bog,
Zahvaljujem se Kariklicu & Giletu na ulozenom trudu da obezbede "13 maj" za ponedeljak 4. oktobar za vreme od 10 do 16h.
Javor i njegova ekipa potvrdili su dolazak , nadam se da nece biti promena. Ostaje samo da vam jos jednom sve potvrdim, kao i definitivnu lokaciju okupljlanja (oli 13. oli L. Jarak).
Ko ima nedoumica oko svog ljubimca - helikoptera, ljudi su maximalno voljni da pomognu, da usteluju vrteske daju savete....
Ovom prilikom zelim im srecan put za CH i da se dobro provedu :) i ujedno jos jednom da sve pozovem da nam se pridruze ovde u Beogradu.
Pozdrav,
Krema
batans:
Bice Novosadjana sigurno, koliko sutra cu organizovati dogovor. Nama je "13-maj" naravno najblizi. Pozdrav, Bata.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version