RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
4. oktobar 2010. helikopteri u Bg-u
kremic:
Odlicno!
U nedelju (3.10.) se oglasavam ovde na forumu sa detaljima, kada i gde.
Pozdrav,
Krema
kremic:
Upravo sam se cuo sa Javorom koji je u trenutno negde u Italiji, potvrdjuje dolazak u Beograd za sutra u pre podnevnim casovima.
Ponedeljak, 4. oktobar 2010. g. od 11:00 - 12:00 pa dokle se vidi, lokacija Lisicji Jarak.
kremic:
Javor & ekipa iz Bugarske zu zaista odlicni momci, i jako mi je drago i hvala im sto su posvetili vreme za nas i sto su svratili i proveli jedno zaista lepo posle podne.
Malo fotografija kako je to danas bilo na L. Jarku a posle smo nastavili druzenje u restoranu "Tara".
IVAN3D:
Dakle pre svega takodje bi ponovio da su momci iz Bugarske stvarno super likovi i jako su komunikativni a + sto smo se mi prilicno lepo i razumeli jer nam je Makedonski (Kumanovski) maternji jezik pa se kapiramo mnogo lako.
Elem vetar je bio jak i ja sam se bar smrzao ali sve sam zaboravio kad je pocelo da se leti i kada sam video te divne modele.
Ono sto mi je najvise ulepsalo dan je to da sam uzivo video helikopter kao moj u letu (TZ-V2 .90) i sto su ga ljudi nahvalili do bola i rekli su da se u letu uopste ne razlikuje ni od jednog drasticno skupljeg modela, a tu pricu potvrdjuju i time sto su jedan dali cuvenom i najboljem Tareq-u kako bi ga provozao i letenje se ne razlikuje uopste.
E sad kada sam samo pomenuo Tareq-a oni su poceli da se smeju i pricaju jedan preko drugoga kako je covek prosto bolestan i da leti kao niko drugi na planeti, kazu da je jako dobar drug i da bez problema zeli da poleti i tudje modele ali bez fotografisanja jer je naravno vezan ugovorom da leti samo jednu marku.
Decko koji leti model kao moj otkonio mi je sve sumnje da je model zbog svoje niske cene los i jako mi je drago a razmenicemo i iskustva po pitanju konverzije na benzin jer su oni to vec radili doduse sa drugim motorima.
Ljudi lete jako lepo i deluju opusteno stim da jos ne lete onako ludo bar sto sam ja video dok sam bio tamo ili jednostavno nisu hteli da rizikuju a i vreme je bilo lose ali bilo je tu svega i invertovanog lebdenja na par santimetara od zemlje kao i dosta autorotacije itd.... sve u svemu jako jako lepo.
Ja sam morao da odem ranije pa nisam video letenje nasih ljudi ali verujem da je i to izgledalo dobro.
Sada jedva cekam da nastavim rad na svom heliju i da polako prikupim svu opremu pa da se recimo tamo sledece godine zavrti i da se lepo leti.
Pozdrav Ivan
uskoro i ja ubacujem neku sliku
IVAN3D:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version