RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Podgorica
SERHIO:
STEREO LOVE a :)aplauz ...damn, this fuckin song is sick SEXY!!! A 17aa 17aa 17aa EXTRA :)))))
jrlotpi:
Lepa pesma, lepa melodija i fine note.
uglavi Morenu my love u sledeci video (club verziju) ako moze zelja muzicka
Da li letite sa puta, piste za Shipcanik
saxpg:
Morena je bila prva opcija, ali bila je kratka za klip, pa me mrzelo da kombinujem.
Na Sipcaniku letimo sa piste, ali u zadnje vrijeme se toliko kuca izgradilo da je jako lose za letenje.
Imamo mnogo dobru pistu na aerodromu Spiro Mugosa ali nam ne daju da je koristimo.
Jedno vrijeme smo isli tamo i bilo je super, ali izgleda da smo ih smarali mnogo, pa su nas optuzili da smo im udarili modelom u AN2.
fenix:
Dobra ova spijunica kamerica :)aplauz odlicno,e sad za Cularisaili Extru ja bih za Extru ni sam ne znam zasto (fiu) Pa evo kao sto se vidi iz prilozenog u nedelju je osvanuo fantastican dan.U posljednje vrijeme smo razmisljali da na modele ugradimo plovke pa na letenje.
Vremenska prognoza se pratila svaki dan i vidjevsi da ce u nedelju biti vrijeme suncano sve obaveze su otkazane samo je Sale sto se tice posla bio mobilan smjene :_D Baterije napunjene,sa modela skinuta prashina i pravac Sipcanik.Jedan od rijetkih dana gdje smo svi bili na okupu.Letjelo se taj dan sve i svasta:Extra 260,Mephisto,Cularis,Mentor,Acipiter,T-Rex 600, nitro treneri,Predator,za djecu su bili prava atrakcija padobranci koje je Goran ispustao sa svoje jedrilice.Naravno taj dan je Dragan Popovic lasirao svoju novu jedrilicu Junior Graupner :)aplauz O Junirou bi Dule mogao nasiroko da pise jer je emotivno vezan za ovaj model, ma sve zna o njemu a taj dan je vidio i uzivo kako leti :big smile.Na modele su se kao sto se vidi iz gore prilozenih Saletovih odlicnih videa kacile kamerice,privjesci...i sve to je snimilo ovaj dan.Taj dan je Sale imao jedan nesvagidasanji ples sa Mephistom ali sve je dobro proslo i to se snimilo, nista ne propustamo ") E sad da ja ne bi dalje pisao naravno evo "malo" slika.Jest da nisu slike ala Dule sa Canon-om nego moja malenkost sa Olympusom (photograf) Pa da i Dule nekad mora da leti.Dule je pored toga naravno opet i snimao, ma ne moze on bez toga pa ga prozivam da postavi i sledeca videa ;namig sada slike a poslije kao slag na tortu video sa muzickim zeljam (pijemo)
bimmer:
Bravo FENIX bravo! 2eaa
super slickice... a videoi su gotovi ali meni je upload katastrofa!!!!!! sinoc sam ostavio komp da uploaduje na You Tube..... i jutros TRT! (___) (___) (___) (___) (___) (___)
nista! tako da cu nocas ostaviti ponovo da se uploaduju....... :sljus
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version