RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Podgorica

<< < (54/98) > >>

SERHIO:
Neka druga dimenzija uzitka ..... :)aplauz :)aplauz :)aplauz    drugacije nego kad si na letenju ,  budi sjecanja na lijepa druzenja a sa tim ide ponovo uzitak  :big smile nego da ne mlatim ja puno , 100% mi se konacno prispalo  :sljus bra'o ti ga  (res)........

SERHIO:

--- Quote from: Goran Scekic on January 16, 2011, 09:34:16 AM ---Alo, Piloti!!
Dje nalazite ove ljivade ?
Ne mogu po snimku da utvrdim...
P.S.
Stigao sa zimskog odmora...
Zagi bio samnom, odlicno mu prijao snijeg.

--- End quote ---

Welcome home ...... Ljivade su kod al. Kombinata .....Sa druge strane Morače (naselje donji kokoti)  ;)

fenix:
Emocije,emocije...Dule  1ee  :)aplauz   (thumb)(pijemo)   2eaa 3aa Svaka cast na ovoj emotivnoj retrospektivi.U prosloj godini je bilo kao sto se vidi iz prilozenog veoma lijepo a u ovoj da bude jos bolje.Jos jednom svaka cast  (pijemo)

saxpg:

--- Quote from: bimmer on January 18, 2011, 11:49:39 PM ---          Danas sam napravio jedan slideshow video, izdvojio fotografije iz 2010 godine, inace prve godine mojeg druzenja sa avio modelima i mojim drugovima modelarima.... iskreno se nadam da ce ih biti jos veoma mnogo...Nadam se da cete uzivati u videu isto onoliko koliko sam i ja dok sam ga pravio...
dakle... kratka retrospektiva:

--- End quote ---

Dule brate moj, veeeliki pomak unapred se desio od kad ste ti i Srdja sa nama, svaki odlazak, bilo da je na livadu ili na kafu je interesantan.
Video je ...  ") 

Thank you!

bimmer:
aaaaa sto sam vas raznjezio sa ovim slideshowom..... ;namig 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version