RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

tireks 700

<< < (6/8) > >>

jrlotpi:
Sve je spakovano ,osim elektronike jer zbog zasto nemam stanicu koju sam predvideo na 2.4 sa telemetrijom na primer.
Tako da ovim slikama zavrsavam pricu koju sam islikao znajuci da kada se vide detalji stekne se drugi utisak.
Ivane hvala na komentaru cekam tebe sa benzincem, jer to je i moja zelja.

Ostalo je da se spakuje 3G Glavni rotor i sve uz to:

swash plate

Na ovoj slici se vidi pomocni alat za postavljanje elisa u poziciju 0 stepeni otklona,posto nema klasicnog fry-bara

link koji gura drzac elisa mora da bude u liniji sa osovinom Gl.totora i prsten mora da bude na predvidjenom rastojanju ispod glave rotora(definisano je u uputstvu za 3G) i tada je otklon elisa 0 stepeni

gotovo

spakovan za vitrinu

do neke druge prilike pozdrav

IVAN3D:

--- Quote from: JRlotpi on November 28, 2010, 09:15:01 PM ---Ivane hvala na komentaru cekam tebe sa benzincem, jer to je i moja zelja.

--- End quote ---

Ja se mom helikopteru radujem kao malo dete a narocito zato sto se bas trudimo da bude dobra masina + sto smo resili da ne idemo utabanim putem i koristimo vec dokazane ZENOAH motore (i to ne zbog cene motora) vec nesto drugo pa sta bude bude.
A ja se moram priznati sada przim i na jedan nitro helic (nema razloga da to ponovo ne bude TZ V2 90) jer bi pored benzinca voleo da imam i jednu brzu i sposobnu spravu ali to kad i ako bude nekad (standard ....).

I naravno jedva cekam da vidim tog T-rex-a jer je stvarno predivan.

Pozdrav

()-()

Lazo:
Teško bi stari zanemoćali tatko preboleo takav izdajnički prelaz među mazalice (mislim, ove glow-aše)"!!!  (zid) (kush) A kad pomislim na Giletovo likovanje, dođe mi da s'ubijem momentalno!!! (zid)

jrlotpi:
Konacno stimovanje Dinosaurusa bice kad uzmem stanicu koju planiram da kupim,bice to nekako posle N.Godine 1 ili 2 mesec.
Mislim da ce biti Spectrum  Dx-8 S.Edition sa telemetrijom.
Posto sada imam JR 6102 SPCM na 72mhz pa reko da ne rizikujem tako skup model,mozda cu samo da ga utrimujem sa starom stanicom da razradim motor.
Voleo bih ja benzinca da posedujem pa da  njega (<--) i  (<--).a ovo sam uzeo ne da letim 3d vec da shenlucim, a 700-ka ce da popije jos kolko sada i nalepnicu turnigy i Hobbykinga da ukrasim kabinu.

marko:
Zna koja samo kontrola je meni sada potrebna da ne narucimo ovako nesto! (nono)
Nebojsa, stvarno nije u redu da me ovako przis matori. lol

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version