RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Klub klasa Elektro on road 1/10
kristijanbgd:
Kad ste kod klase 1:10 da li primate nitro clanove?
Ima nas cetvorica sa Kyosho fazerima..i velikim iskustvom :big smile
P.S: imamo dosta cinjeva i tufera
magic:
Po secanju mislim da Phazer je vrlo slican po performansama nekom elektro modelu sa motorom do kV5000 i 2S Lipo.
Naravno da ste dobrodosli. Jos kada bi se nasao neko da nam uveze neku iole pristojnu On Road sasiju ...
poz
vladad:
I ako bi nasli nekoga verovatno bi bilo po usima.
Nego mislim da je covek iz NS (http://www.extreme-rc-toys.com/oc/catalog/) sasvim korektan (da ne kazem jedini ozbiljan (res)) u SR, mozda nebi bilo lose sa njim da popricamo.
magic:
Da covek iz NS radi ozbiljno to je sigurno ali da je bas i najozbiljniji mmmm? No nebitno u citavoj ovoj prici. Nazalost Ansman koga on radi ima u ovoj kategoriji ma bas vrlo pocetnicki model i prepostavljam nije nekog preteranog kvaliteta. Vidim da su se neki vlasnici Ansmana vec zalili na kvalitet plastike. Plus na sve to on ga nema u ponudi kao sto ga ima na mnogim drugim mestima gde nije RTR i cena je oko 60Eur.
http://www.der-schweighofer.at/artikel/84160/ab_touringcar_ep_1-10_are-2_kit
Kako su mu i ostale cene sa sajta skoro identicne kao cene drugih Ansman proizvoda preko pretpostavljam da bi i ovo kostalo slicno kod njega u ponudi. Naravno iskljucivo u verziji bez motora, i elektronike i poklona tipa Nicd baterija od 1600mAh. Ako doticni gospodin eventualno ovo procita ili ima ko da mu prenese siguran sam da za pocetak moze i ovo da zadovolji i da bi bilo nas 10-tak koji bi kupili nesto ovako.
Ja sam vec par puta vec bio blizu da uradim click na porudzbinu za Mi1 sa pocetka topika nego sve nesto cekam da vidim da ne kupujem bezveze. Ajde bilo bi lepo da se jave ljudi koji bi bili zainteresovani pa da stvarno ima smisla trositi novce.
poz
vladad:
--- Quote from: magic on March 06, 2011, 06:36:36 PM ---Da covek iz NS radi ozbiljno to je sigurno ali da je bas i najozbiljniji mmmm? No nebitno u citavoj ovoj prici. Nazalost Ansman koga on radi ima u ovoj kategoriji ma bas vrlo pocetnicki model i prepostavljam nije nekog preteranog kvaliteta. Vidim da su se neki vlasnici Ansmana vec zalili na kvalitet plastike. Plus na sve to on ga nema u ponudi kao sto ga ima na mnogim drugim mestima gde nije RTR i cena je oko 60Eur.
http://www.der-schweighofer.at/artikel/84160/ab_touringcar_ep_1-10_are-2_kit
Kako su mu i ostale cene sa sajta skoro identicne kao cene drugih Ansman proizvoda preko pretpostavljam da bi i ovo kostalo slicno kod njega u ponudi. Naravno iskljucivo u verziji bez motora, i elektronike i poklona tipa Nicd baterija od 1600mAh. Ako doticni gospodin eventualno ovo procita ili ima ko da mu prenese siguran sam da za pocetak moze i ovo da zadovolji i da bi bilo nas 10-tak koji bi kupili nesto ovako.
Ja sam vec par puta vec bio blizu da uradim click na porudzbinu za Mi1 sa pocetka topika nego sve nesto cekam da vidim da ne kupujem bezveze. Ajde bilo bi lepo da se jave ljudi koji bi bili zainteresovani pa da stvarno ima smisla trositi novce.
poz
--- End quote ---
Ja tog coveka ne poznajem ali verovatno nije neki problem da ga upoznamo. Mislim da je ozbiljan po tome sto ako pogledam na Ansman u nekoj drugoj zemlji vidim vrlo slicne cene modela kao i kod nas , sto je dobra preporuka za pocetak.
Sto se tice linka koji postavio mislim da je cena sasvim ok ali predpostavljam da je i kvalitet takav...
Da napravimo spisak ljudi koji bi kupili sasiju do npr. kraja Maja.
Pa ako kupe sasiju, naravno da onda nece odustati ni od ostatka delova i na kraju od konacnog da to isprobamo na nekoj stazi makar i na sajmu.
Model sa tim moze da kosta i 100eura jer sam video kod njega da ima motorice za 1000 din znam da je to smesno lol ali mene ce verovatno dosta ljudi pobediti i sa takvim modelom :sljus.
P.S.
Mislim da je dva meseca dovoljno dana da se ljudi odluce (prijave ovde) i da skupe max 100Eura za sasiju a eto ima i za 60eura.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version