RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Klub klasa Elektro on road 1/10
n3mke:
Uz ovaj model ansmanna ide i motor koliko sam shvatio, ali slab sa cetkicama..
ultrahome:
Poslao sam Vuku iz Extreme RC Toys upit za desetak ovih Ansmann kitova, i za cene ekstra motora, elektronike, baterija i punjaca uz ovu šasiju, pa cu cim dobijem odgovor postovati.
ultrahome:
inace, ova Ansmann šasija bi zadovoljila i Bignedu pošto ima kardanski prenos :mhm. Postoji verzija sa motorom sa četkicama:
http://www3.ansmann.de/cms/en/rc-cars/electric-cars/on-road-110/are-2.html
i brushless verzija:
http://www3.ansmann.de/cms/en/rc-cars/electric-cars/on-road-110/are-2-bl.html
Gornja dva linka su na engleskom, da se ne mucite sa nemackim na linku koji je Veljko poslao (ali hvala Veljku posto je nasao ovaj model i cenu u Austriji).
Mihailo
ultrahome:
evo odgovora iz Novog Sada:
Poštovani Mihajlo,
Cene za ARE-2:
- Kit (MODEL je u delovima samo sa motorom) - 66.00 eur, za 10-tak komada se moze spustiti jos za 10%
- RTR (Model je 100% sastavljen, sa motorom, speed kontrolerom, servo motorom, prijemnikom i predajnikom) - 140eur - (na 10-tak kom popust 10%)
- RTR Brushless (vazi isto kao za RTR) - 205eur - (na 10-tak kom popust 10%)
Delovi:
- servo motor ----- 7.00 eur
- servo motor sa metalnim zupčanicima ----- 12.00 eur
- motor-------------- 18.00 eur
- speed kontorler--- 35.00 eur
- Prijemnik i predajnik na 2.4GHz ---- 70eur
- Punjač za bateriju Ni-Mh - 12.00eur
- Baterija Ni-Mh 2000mAh - 16.00eur
- Baterija Ni-Mh 4500mAh - 34.00eur
- Baterija LiPo 5000mAh 20C - 55.00eur
- Baterija LiPo 5000mAh 30C - 70.00eur
- punjač Ni-Mh i LiPo Xbase 2.0 - 70eur
- punjač Ni-Mh i LiPo Xbase delux 2.0 - 90.00 eur
- Brushless Set Xirius Race 3900KV (motor + speed kontroler) - 90.00 eur
Srdacan pozdrav
Vuk Vujovic
magic:
Mihajlo lepa informacija! Ja sam malo cackao po netu i vidim da za ovaj model ne bi trebalo ici sa motorom preko kV 3300, tj. upravo ono sto ja imam u mojoj Tamiyi koju sam prepravljao na brushless (vec pisano na forumu) i koja ide kao nevreme.
Svakako je najisplativiji model u kitu. Svaka cast Vuku za cene ostalih komponenata (i njega to vise kosta kod Ansman-a nego da uzme sa HK) ali je HK ipak zakon. Sastavicu vecaras jedan kompletan setup sa delovima sa HK za ovaj model.
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version