RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

losi LST2 monster

<< < (10/12) > >>

deki:
Jeste na oko malo robustan,mozda je i mogao i dizajn maske da bude malo zesci,probao sam solidan broj auta,imao i baju benzinca ali losi stvarno nesto ima sto drugi nemaju,taj neki kvalitet samog materijala je na visokom nivou,da se polomi neka plastika u smislu viljuske i sl.nema sanse...Ja ga koristio par meseci pola milimetra sare na gumama se nije skinula...solidan je potrosac goriva i nije ga bas mnogo lako ustelovati kao neke ostale modele...Sa radio sistemom nema sile da izgubite domet i sl.recimo imao sam dve kyosho perfex stanice i na odredjenoj daljini se gubi signal,to u ovoj varijanti nije moguce...Al ga nahvalismo...Trenutno vozim kyosho DST dobra zujkica... :big smile

alpha:

--- Quote from: CweLe on September 07, 2011, 11:09:16 AM ---Nikada nisam video LST2 uzhivo ali kad ga vidim na slici muka mi je ;) tochkovi i maska su mi ruzhni, to bih prvo zamenio e sad svi kazhu da je izdrzhljiv ali ovako na izgled nishta posebno..

--- End quote ---

Jaoooo cwele cwele..sta si ti gledao?!! (:sok:) Zaljubices se ti u njega kad skoknes do Jagodine da te razbijem u canter i da ti pokazem monstera i njegove mogucnosti. :hehe

alpha:

--- Quote from: deki on September 07, 2011, 11:20:55 AM ---Jeste na oko malo robustan,mozda je i mogao i dizajn maske da bude malo zesci,probao sam solidan broj auta,imao i baju benzinca ali losi stvarno nesto ima sto drugi nemaju,taj neki kvalitet samog materijala je na visokom nivou,da se polomi neka plastika u smislu viljuske i sl.nema sanse...Ja ga koristio par meseci pola milimetra sare na gumama se nije skinula...solidan je potrosac goriva i nije ga bas mnogo lako ustelovati kao neke ostale modele...Sa radio sistemom nema sile da izgubite domet i sl.recimo imao sam dve kyosho perfex stanice i na odredjenoj daljini se gubi signal,to u ovoj varijanti nije moguce...Al ga nahvalismo...Trenutno vozim kyosho DST dobra zujkica... :big smile

--- End quote ---

A sto nisi pohvalio Inferna?!Znas da treba da ga prodam!!! :_D  Salim se..

deki:
Naravno da su svi Kyosho modeli izvrsni pa tako i inferno...Skoro sam video jedan monster prvi put mislim da je marka robotehnik austrijska proizvodnja...Lepo je to islo u Canetovim rukama...Mozda Cane da neku info.vise...
Ala rasirismo ovu temu... :sljus

alpha:
Ma cisto sumnjam da taj moze da parira losiju. :big smile

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version