RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Pomoc pocetniku
SKY:
Al si me utesio sa time da se rezervni delovi vise ne proizvode.
vladad:
Iz iskustva sa drugim stvarima, sve moze da se popravi i da se napravi isto po uzoruku...tako da i ovo nije neka filozofija samo je pitanje novca (citaj da li se isplati,trud,rad,vreme,novac).Verovatno je mnogo lakse pogledas redni broj dela na zadnjim stranama user manual/a i porucis stigne za par dana, zamenis i teraj dalje.
pozz!
SKY:
Aj pomagaj te,ceo dan danas pokusavam upaliti ovo moje cudo i neda mi se da ga provozam.Upalim ga ode par metara od mene i ugasi se,verovatno bi trebalo nastelovati motor,a ja nemam pojma.Gde god sam citao o stelovanju ima neka tri sarafa,kod mene ima samo dva,i neznam ni koji zasta sluzi,ako je neko voljan nek pomaze. oo))
cane:
Ne vidim lepo sa slike,al pitanje je imas li ti povratno crevce koje ide sa auspuha u rezervoar.Ako imas to,proveri dal dihtuje poklopac rezervoara,da bi uspeo da napravi pritisak koji gura gorivo do karburatora.Ja sam imao 2 nitro modela i oba su imala samo po 2 srafa za podesavanje,jedan za ler gas i drugi za smesu.E sad,taj za ler gas bi trebao da bude fabricki podesen kako treba i nebi trebao da se dira,mada ima ko poznaje malo bolje materiju pa bi mogao i to da to objasni kako se podesava.Onaj drugi sraf pritegni polako do kraja,zatim odvrnes za za jedan krug,pa ako nece ti dodas jos malo,pa sve tako.Malo experimentisi i verovatno ces uspeti da nekako nadjes stelku koja ti odgovara za pocetak.
Ipak prvo pregledaj sve spojeve creva isve ocisti lepo,pa se igraj.Ako daje znake zivota,uspeces ako se malo potrudis...
SKY:
Ima povratno crevo sa auspuha u rezervoar,al je problem sto sam ja oba sarava odvrtao i zavrtao,posto sam ga kupio tako rastelovanog,pokusavam ceo dan nesto napraviti ali neide. :notworking :notworking
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version