RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
JU 87 Stuka
saxpg:
Ja sam neki dan bio u prvoj zvanicnoj posjeti Kombinatu i odusevio se. Nazalost bilo je katastrofalno hladno i nisam se slikao sa JETom pa cu morati da dodjem opet kad pingvini odu. Bilo mi je jako prijatno i fino i ovom prilikom se zahvaljujem domacinu i domacici.
Elem, drago mi je da vidim da se krenulo u izradu remek dijela sila osovine, nekako su mi ovi saveznicki avioni dosadili po malo, vec je pocelo da biva neravnopravno, sam jadan Zero protiv sve one sile Hellcata, Mustangova i sl.
Samo napred!
Gatti.Gatozza:
Ja sam već rešio koji scale ću posedovati kad uznapredujem u celoj ovoj priči za koju godinu, pa će biti zanimljivo videti ga na nebu sa Zeroom. BF109. (<--)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/archive/9/9b/20090528172946!Messerschmitt_Bf_109G-10_USAF.jpg
Schwab:
--- Quote from: saxpg on January 25, 2011, 03:20:16 PM ---Ja sam neki dan bio u prvoj zvanicnoj posjeti Kombinatu i odusevio se. Nazalost bilo je katastrofalno hladno i nisam se slikao sa JETom pa cu morati da dodjem opet kad pingvini odu. Bilo mi je jako prijatno i fino i ovom prilikom se zahvaljujem domacinu i domacici.
Elem, drago mi je da vidim da se krenulo u izradu remek dijela sila osovine, nekako su mi ovi saveznicki avioni dosadili po malo, vec je pocelo da biva neravnopravno, sam jadan Zero protiv sve one sile Hellcata, Mustangova i sl.
Samo napred!
--- End quote ---
Ma jedan FW 190 ili D9 bi tu resio stvar oko balansa. :jaki: :)aplauz
mirce:
Dragan Zlokas ima takav model. Sam ga je pravio i mnogo lepo izgleda. Mislim da je model 2 metra raspona i da ima motor od 20 ccm...
Prošlog leta smo, u više navrata na Čeneju, leteli zajedno, on sa 109-kom a, ja sa Thunderboltom...
Dva Warbirda u isto vreme u vazduhu mnogo lepo izgledaju...
drjack:
Mirce, volim sve sto leti, hvala na pozivu, kad malo otopli eto mene i Tose u NS pa mozemo i do Nestora. (nene)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version