RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

SEXY GOXY 2.5m glider home made by GN

<< < (3/12) > >>

grebic:
Nesto malo preko kilograma. Al to zavisi i od toga koliko ce mi trebati ukupno tereta u nosu zbog tezista. Trup koji imam je dosta nezahvalan, al nisam imao da kupim bolji kod nas. Planirao sam da koristim bateriju od 2200mah, sad zavisi koliko ce trebati da se doda tereta.Pa cu videti dal da stavim neki teg ili cu kupiti vecu bateriju

ak:

--- Quote from: grebic on February 08, 2011, 07:54:28 PM ---Nesto malo preko kilograma. Al to zavisi i od toga koliko ce mi trebati ukupno tereta u nosu zbog tezista. Trup koji imam je dosta nezahvalan, al nisam imao da kupim bolji kod nas. Planirao sam da koristim bateriju od 2200mah, sad zavisi koliko ce trebati da se doda tereta.Pa cu videti dal da stavim neki teg ili cu kupiti vecu bateriju

--- End quote ---
To sve sa baterijom 2200mah (180 grama) i motorom od 80 grama ce izaci nesto preko kilogram?

grebic:
Da. Sve. To je tezina koju ocekujem na poletanju. Mada mislim da cu morati da dodam preko 100g napred. Samo da ne bude vise od 200 :sljus

vpanin:
Uuh care marlboro karbonac..
Oodlichno je!
Cepaj

grebic:
marlboro karbonac :)aplauz :)aplauz

evo i neka slicica trupa

By grebic at 2011-02-08

By grebic at 2011-02-08

i repa, koji bi, da nije ovako lepo izliven, odavno bio odsecen i prepravljen na V -jos nisam odustao od te ideje mmmm

By grebic at 2011-02-08

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version