RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

SEXY GOXY 2.5m glider home made by GN

<< < (6/12) > >>

Lazo:
Leeeepo bogami! Svaka čast! Još da "obučeš" gospđicu, ajd' na livadicu :)aplauz

(pijemo)

adam:
lepo, veoma pedantno odradeno cestitam!! , ali imam jedno pitanje koliko se krila savijaju oko svoje ose? to pitam iz razloga jer vidim da nemas d-box pa samim tim najverovatnije krila su dosta elasticna  a to moze biti problem i to ne mali!!!iz  izkustva ti govorim ja sam se vec opeko!!! na tom rasponu krila moraju biti kruta!!! pri malo vecoj brzini doce do savijanja krila i onda eto i flatter sto nazalost moze biti kobno!!

grebic:
Ne znam kako mislis elasticna?! Krila su jako kruta. Ne uvijaju se. Bas sam sada probao da ih upredem i ne bih rekao da je bas tako strasno... Mislim da ni D-box ne bi popravio stanje nesto preterano jer se krilo uvija u predelu iza karbonske cevke...Prednji deo krila je gotovo  nepomican....

adam:
ako se ne uvijaju onda je dobro, kod mene je to bio problem da sam mogao po duzini krila ga uvijati po 5-6 cm , inace d box vredi jako puno!!vidim da si radio po istom principu kao avia samo u avi karbonska cev koja je ramenjaca je pravl;jena od karbonske carape gde niti su pod 45 stepeni sto znamo da da veoma veliku cvrstinu i ne dozvoljava savijanje po duzini
http://www.rcgroups.com/forums/attachment.php?attachmentid=3082661

grebic:
Da. Bas sam pokusao da kopiram Aviu. Pazi, uvijanje postoji, ne bas 5-6cm ali postoji. Nadam se da nece praviti probleme...Mislim da ce se presvlacenjem i dodatno ukrutiti pa ce i uvijanje biti manje...Znam da dbox vredi mnogo, ali i ovako u prednjem delu krila nema uvijanja,ali ni najmanjeg...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version